SPORT24

Άλλος για Μαδρίτη;

Άλλος για Μαδρίτη;

Και οι 15+1 είναι τέλειοι. Επιτέλους. Φτάσαμε στους 16 καλύτερους, που θα ριχτούν στη μάχη αυτήν την Παρασκευή, με στόχο να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς το μεγάλο έπαθλο, το ταξίδι στην Ισπανία.

To ULTREX CUP 5x5, μπήκε στην πιο κρίσιμη καμπή του. Τώρα τα περισσότερα ματς έχουν μεγαλύτερη ένταση, αντιπαλότητα, θέαμα, δυνατές μονομαχίες, προκρίσεις που κρίνονται στα τελευταία λεπτά και στις λεπτομέρειες.

Άλλος για Μαδρίτη;

Χωρίς διάθεση υπερβολής, την έκτη ημέρα του εξαιρετικού ποδοσφαιρικού τουρνουά που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις CAMPEON στο Μαρούσι και χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη συμμετοχή και το πολύ υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων, τα είδαμε όλα. Και φανταστείτε τι έχουμε να δούμε από δω και ως το φινάλε.

Άλλος για Μαδρίτη;

Την περασμένη Παρασκευή μάθαμε τους υπόλοιπους έξι που πήραν το εισιτήριο για την τελική 16αδα. Ξέραμε τους δέκα, ανάμεσα τους και το μεγάλο φαβορί οι BULLDOGS, που πέρασαν χωρίς αγώνα. Τώρα κάθε λάθος δε συγχωρείται και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Ξεκινάμε την περιπλάνηση μας στα έξι ματς που διεξήχθησαν πριν λίγα 24ωρα.

Άλλος για Μαδρίτη;

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΡΟΥ - VAMOS 8-6

Μεγάλο ντέρμπι. Απρόσμενο έτσι όπως πήγε η διακύμανση του σκορ. Οι κύριοι με τα μπλε, οι VAMOS, μπήκαν πολύ δυνατά, έχασαν πολλές ευκαιρίες και πραγματικά αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο μισό του ματς. Η έμπειρη Γιουβεντούρου διάβασε καλά το ματς, εκμεταλλεύτηκε το άγχος των Vamos που έχαναν τα γκολ με το τσουβάλι και εμφάνισαν μία κυνικότητα με σωστό ποδόσφαιρο που τους έδωσε προβάδισμα νίκης. 5-1.

Και εκεί που μεταξύ μας λέγαμε «κρίμα τα παιδιά έπαιξαν καλά, αλλά ήταν άτυχοι», έγινε το αναπάντεχο. Ένας συγκλονιστικός Μιχάλης Δήμος, που φόρεσε φανέλα με άλλο όνομα –καλό κόλπο δεν ήξερα ότι πιάνει- όσα γκολ έχανε στο πρώτο 25λεπτο, τα έβαζε στο δεύτερο και καθοριστικό κομμάτι του ματς. Το 5-1 έγινε εν ριπή οφθαλμού 5-5 και τα αίματα άναψαν. Ευτυχώς που ο έμπειρος διαιτητής κ. Γιώργος κράτησε το παιχνίδι όσο χρειάστηκε και η αναμέτρηση έληξε ομαλά.

Άλλος για Μαδρίτη;

Το 5-5 έγινε 6-5 για τη Γιουβεντούρου με το Μάκη Παπαδόπουλο, 6-6 με το Δήμο και τελικά φτάσαμε στο 8-6, καθώς οι αποκαμωμένοι VAMOS των μόλις πέντε παικτών χωρίς αλλαγή, δεν είχαν άλλα κουράγια για να κάνουν νέα ανατροπή.

Άλλος για Μαδρίτη;

Μεγάλο παιχνίδι, από τα καλύτερα του τουρνουά. Αφού να φανταστείτε ο διαιτητής χρειάστηκε δύο μπύρες μετά για να συνέλθει. Συνήθως σταματάει στο ένα μπουκάλι.

MVP: Εδώ τώρα πρόκειται για την αδικία του συστήματος. Του παγκόσμιου συστήματος. Κανονικά πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Μιχάλης Δήμος με τα 5 γκολ και το ηγετικό ταμπεραμέντο του. Όμως δε γίνεται να βγάλεις MVP από τους ηττημένους. Άρα δίνουμε τον τίτλο στον Γιαννακόπουλο που σκόραρε, μοίρασε, έκοψε και βοήθησε με την εμπειρία του στα κρίσιμα σημεία.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΡΟΥ: Καλιγιανίδης (1 γκολ), Κακαβάς (2 γκολ), Ντουμιτρέσκου, Μουρατίδης (1 γκολ), Τσιγκάνης, Άρης Παπαδόπουλος, Μάκης Παπαδόπουλος (2 γκολ), Γιαννακόπουλος (2 γκολ).

VAMOS: Δήμος (5 γκολ), Πετανάι (1 γκολ), Κονόμος, Ντάλας, Άντι.

ΠΤΩΜΑΤΑ - STAR QUALITY 3-6

Και εδώ είχαμε αμφίρροπη αναμέτρηση και ας φτάσαμε τελικά στο 6-3. Ειδικά στο πρώτο μέρος τα Πτώματα, μόνο πτώματα δεν ήταν.

Άλλος για Μαδρίτη;

Ωραία μπάλα, ομαδικό πνεύμα και πολύ…ζωντανό παιχνίδι. Οι STAR QUALITY βέβαια δεν πήραν τυχαία αυτόν τον τίτλο. Με στόφα σταρ και πλάνο να…χτυπήσουν στο δεύτερο μέρος, παρά το αρχικό σοκ του 3-2 των αντιπάλων τους στο ημίχρονο, μεθοδικά γύρισαν το ματς, βρήκαν τέρματα και από άλλους πλην του Σκιαδά και έφτασαν στο αγχωτικό αλλά χρυσό αποτέλεσμα. Τα Πτώματα δεν βρήκαν δίχτυα ούτε μία φορά μετά το πρώτο 25λεπτο και μοιραία αποκλείστηκαν. Δύσκολη δουλειά και εδώ για τον ρέφερι τον Ψ.Ψ. που πάντως μοίρασε σωστά το καρπούζι. Δηλαδή έκανε ένα σωρό λάθη, αλλά αδίκησε και τους δύο, δεν είχε κάποια…αδυναμία. Τέτοιους διαιτητές θέλουμε στα γήπεδα.

MVP: Ο Σκιαδάς. Πέτυχε τα τρία από τα έξι γκολ της ομάδας του, την κράτησε όρθια στο δύσκολο πρώτο μέρος και πιστώνεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας.

ΠΤΩΜΑΤΑ: Λεπίπας Τάσος (1 γκολ), Κοτίτσας, Κέκος (2 γκολ), Χρυσοστόμου, Λεπίπας Γιώργος, Ξέρνος, Παπαχρόνης.

STAR QUALITY: Νίνης, Μπίμπας, Τσοχαντάρης, Τζούρος, Σκιαδάς (3 γκολ), Έρικ, Ακούρος, Λύτρας

AGHIOS THERAPONTAS - ΑΧΑΣΤΟΙ 13-4

Εντάξει, Άχαστους μας λένε, δεν είμαστε κιόλας. Και μάλλον μπήκαμε νωθρά στον αγώνα και μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε, είχαμε φάει οκτώ γκολ.

Άλλος για Μαδρίτη;

Μετά αυτό έμοιαζε σαν τα ματς τάβλι που σου έχουν πιάσει την παραμάνα. Δε γύριζε με τίποτα. 8-0 το πρώτο μέρος, 5-4 το δεύτερο, όταν όμως όλα είχαν κριθεί. Συνολικό σκορ 13-4 με τους παίκτες του Αγιου Θεράποντα, να περνάνε άνετα στους «16». Οι Άχαστοι ήξεραν μπάλα, αλλά είχαν σαφή στόχο όλοι να παίξουν επίθεση και στην άμυνα γινόταν πάρτυ. Καλό το πάρτυ, αρκεί να…βάζουμε και κανέναν γκολ. Δίκαιη επικράτηση των Αγίων, φαντάζουν ένα από τα φαβορί για τελικό. Πολυφωνία στο σκοράρισμα, σωστές αποστάσεις και γρήγορο τέμπο. Κοινώς ωραίο ποδόσφαιρο.

MVP: Πολλοί διεκδίκησαν τη σχετική διάκριση, στο νήμα την κέρδισε ο Μεμουσάι. Τρία γκολ, όλα στο πρώτο ημίχρονο, στο σημείο δηλαδή που κρίθηκε το αποτέλεσμα. Εκείνος ξεμπλόκαρε τους συμπαίκτες του, ενώ ξεχώρισαν και οι Σάλα και Φεράτι. Ωραίοι παίκτες. Πάλευε μόνος του ο Ραποτίκας από τους Άχαστους.

AGHIOS THERAPONTAS: Ρέντι (1 γκολ), Σεϊτι (1 γκολ), Φεράτι (3 γκολ), Ερσίντ (1 γκολ), Μεμουσάι (3 γκολ), Κούρτι (1 γκολ), Σάλα (2 γκολ), Χοτζάι (1 γκολ). Σημειώστε ότι ο Χοτζάι ήταν ο τερματοφύλακας. Άμα σου βάζει γκολ και ο τερματοφύλακας…

ΑΧΑΣΤΟΙ: Ηλιάδης, Οικονόμου (1 γκολ), Ραποτίκας (3 γκολ), Κορομηλάς, Γκούβας, Ανδρικόπουλος, Ζάχος, Κουρκούνας.

JOGA BONITOS - FOITHTIKH ENOSI 3-7

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι, με τους παίκτες να έρχονται κουρασμένοι από δουλειές και σπουδές και μέχρι να βρουν ρυθμό τους πήρε λίγη ώρα.

Άλλος για Μαδρίτη;

Ματς που δε στηρίχθηκε στην ομαδική λειτουργία, αλλά στις προσωπικότητες, στην ατομική ποιότητα, στην έφεση στο σκοράρισμα δύο παικτών. Του Γκάτζι από τη μία και του Μουράτ από την πλευρά των νικητών. Τρία γκολ ο ένας, τέσσερα ο άλλος. Μόνο που ο Μουράτ βρήκε βοήθεια από τους συμπαίκτες του σε άμυνα και επίθεση και μαζί έφτασαν στην νίκη-πρόκριση. Μία ωραία παρέα φοιτητών που ζουν στην Ελλάδα και έχουν βρει καλή χημεία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, προβάλουν ως καλό αουτσάιντερ να προχωρήσουν και άλλο στη διοργάνωση. Πολλή δουλειά ο Μουράτ, αθόρυβος και ουσιαστικός ο Ιμπίς, βοήθησε ο Τσισίμ για τους νικητές.

MVP: Χωρίς δεύτερη κουβέντα ο σούπερ σκόρερ Μουράτ Κεχαγιά, με τέσσερα γκολ και άλλα τόσα χαμένα.

JOGA BONITOS: Λιβάνιος, Φρονιμάκης, Γκάτζι (3 γκολ), Κασαλιάς, Γκιάτης, Μακρυγιαννάκης, Κούβελος.

FOITHTIKH ENOSI: Κίναλι, Ντεμίρ, Τουμάι Ιμπίς (2 γκολ), Μπεκίρ, Ερκέκ, Μουράτ Κεχαγιά (4 γκολ), Τσισίμ Σεϊτσκούκ (1 γκολ).

BARCELIOMA - GUCCI FOREMA 2-5

Η ομάδα με το καλύτερο όνομα, ηττήθηκε από την ομάδα με το καλύτερο φόρεμα. Ή κάπως έτσι.

Από τα ματς που δεν ξεκίνησαν καλά. Από το ζέσταμα ακόμη προκλήθηκε…ένταση, καθώς ο Ταρνανίδης (η φανέλα με το 7), αν και εξαίρετος παίκτης, δοκίμασε ένα σουτ σημαδεύοντας τον τίμιο δημοσιογράφο που καλύπτει το τουρνουά.

Άλλος για Μαδρίτη;

Η ισχύς του σουτ μεγάλη, ο δημοσιογράφος δε λύγισε, αλλά δε μπορούσε να πάει να ζητήσει το λόγο, γιατί είχε μείνει με τα χέρια σταυρωμένα και μουδιασμένα από το χτύπημα. Ο διαιτητής που είδε τη βαρβαρότητα, αντί να αποβάλει αμέσως τον παίκτη και να του κρεμάσει το δελτίο στο ταβάνι, ήρθε στον λειτουργό της ενημέρωσης και του είπε με ειρωνικό ύφος «είσαι εντάξει; Θα ζήσεις;». Η επίθεση που δέχεται η Τέταρτη Εξουσία είναι απερίγραπτη. Αλλά με διαιτητή τον Ψ.Ψ. τι να περιμένεις. Ας είναι.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, η επτάδα των Gucci Forema, είχαν καλύτερο ρυθμό, σωστό καταμερισμό χρόνου, μπήκαν πιο παθιασμένα και πήραν προβάδισμα με 2-0. Το γκολ του Σαντόζα έδωσε ελπίδες για ένα ακόμη ντέρμπι, ωστόσο απεδείχθησαν φρούδες.

Άλλος για Μαδρίτη;

Το 2-1 έγινε γρήγορα 5-1 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Τελικό σκορ 5-2 και σχετικά ήρεμο βράδυ για την πολύ ποιοτική ομάδα με το ευφάνταστο όνομα Gucci Forema.

MVP: Δύσκολη μάχη και απόφαση. Δύο γκολ ο Γάτος, δύο ο Βαρουξάκης, ένα ο Τρανανίδης, αλλά ο τελευταίος παίρνει τον τίτλο. Αφ’ ενός ήταν σε πολλά σημεία του ματς μία ομάδα μόνος του, αφ’ ετέρου δείχνουμε πόσο ανώτεροι είναι οι δημοσιογράφοι, που παρά το φονικό σουτ, δεν κρατάμε κακία και τον αναδεικνύουμε ως τον κορυφαίο.

BARCELIOMA: Πρωτονοτάριος, Καραμαλίγκας, Μαδάνης, Γιαννούσιας (1 γκολ), Σαντόζα (1 γκολ), Παντελόπουλος, Δασκαλάκης.

GUCCI FOREMA: Κατσάμπας, Γάτος (2 γκολ), Ταρνανίδης (1 γκολ), Χριστόπουλος, Παπούδος, Βαρουξάκης (2 γκολ), Βαλαβάνης.

PRODIGIES - KALAMATIANS 8-4

Για να είμαστε δίκαιοι, μπορεί η BARCELIOMA να είχε το πιο ωραίο όνομα ομάδας, ωστόσο τα πιο έξυπνα ονόματα παικτών τα συναντήσαμε στους PRODIGIES. Nickshot, Dele, Dalepap, Mek, El Tigre, ο κακός χαμός. Άντε να καταλάβεις μετά ποιος είναι ποιος. Την προσοχή μας πάντως την τράβηξαν και με το παιχνίδι τους, καθώς επικράτησαν όχι τόσο άνετα όσο μαρτυρά το τελικό 8-4 των τίμιων και μαχητικών Kalamatians. Ποιοτικά δεν έγινε παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, είχε όμως ενδιαφέρον και πάθος σχεδόν ως το φινάλε.

Άλλος για Μαδρίτη;

1-0, 1-1, 2-1, 2-2, πάντα προβάδισμα για τους τελικούς νικητές που κάποια στιγμή πάτησαν το γκάζι και δεν κοίταξαν πίσω. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Mek, κατά κόσμον Μιχάλης Καρλάφτης, που έβαλε τέσσερα γκολ, μερικά εκ των οποίων πολύ ωραία. Από κοντά και ο Dalepap, δηλαδή ο Αχιλλέας Παπαδάς για τους φίλους, που πέτυχε χατ-τρικ. Οι ηττημένοι πάλεψαν για 15-20 λεπτά, αν ήταν πιο προσεκτικοί, ίσως να διεκδικούσαν κάτι ως το τέλος.

MVP: Νέα μεγάλη μάχη. Στην κυριολεξία στο νήμα παίρνει το βραβείο ο Mek, για το πιο πληθωρικό παιχνίδι του, που δύσκολα το αντιμετώπιζαν οι αντίπαλοι. Έριξε και τέσσερα τεμάχια.

PRODIGIES: Nickshot (Νικ Σωτηράκης) 1 γκολ, Dele (Ανδρέας Δελέντης), Dalepap (Αχιλλεάς Παπαδάς) 3 γκολ, Dem (Άγγελος Ντέμος), El Tigre, Mek (Μιχάλης Καρλάφτης) 4 γκολ.

KALAMATIANS: Μπισμπιγιάννης, Κουμαράς, Αναγνωστόπουλος (2 γκολ), Σκιαδόπουλος (1 γκολ), Φυτίλης, Σακίδης (1 γκολ).

-Οι ομάδες που προκρίθηκαν στη φάση των “16” είναι οι εξής: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΡΟΥ, AGHIOS THERAPONTAS, GUCCI FOREMA, PRODIGIES, FOITHTIKH ENOSI, STAR QUALITY, MANAGER RUGBY, SEXTA FC, SKYPOOL, DREAM TEAM, ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ, SAN ANTONIO, ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ, TAO ANTIGUA, BEASTS TEAM, BULLDOGS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ