ΣΤΗΛΕΣ

Quiz: Τι μετάλλια πήραν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς του 2004;

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  ΑΘΗΝΑ2004 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ/ΔΗΜΑΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΗΝΑ2004 ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ/ΔΗΜΑΣ EUROKINISSI

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο μεταφέρθηκαν για το 2021 λόγω κορονοϊού και το Sport24.gr ζητάει από τους αναγνώστες του να θυμηθούν τι μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές το 2004 στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά εν καιρώ ειρήνης από το 1896 και έπειτα που οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν στη χρονιά που ήταν προγραμματισμένοι. Η πανδημία του κορονοϊού μετέφερε την τέλεσή του έναν χρόνο μετά, με τη ΔΟΕ μάλιστα να ανακοινώνει ότι η έναρξή τους θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου του 2021 στο Τόκιο.

Με αφορμή αυτή την απόφαση, το Sport24.gr σκέφτηκε να βάλει challenge στις γνώσεις και στο μνημονικό των αναγνωστών του, γυρίζοντας την κλεψύδρα ανάποδα και κάνοντας ένα... πισωγύρισμα 16 ετών, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν στην Αθήνα και ήταν κατά τεκμήριο από τους καλύτερους σε οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Η ελληνική αποστολή τα πήγε περίφημα και αρκετά μετάλλια κατακτήθηκαν από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας. Εμείς επιλέξαμε δέκα από αυτά και ζητάμε από εσάς να μας πείτε αν ήταν χρυσό, αργυρό ή χάλκινο. Δοκιμάστε τις γνώσεις σας, τη μνήμη σας και την τύχη σας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ