ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Σε ποια ομάδα θέλετε να δείτε τον Μέσι;

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Celta at Camp Nou stadium in Barcelona, Saturday, Nov. 9, 2019. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, αρκετές ομάδες περιμένουν στη γωνία και κάποιες άλλες ακόμα δεν έχουν μπει στο παιχνίδι. Σε ποια ομάδα θα θέλατε να τον δείτε;

Ο Λιονέλ Μέσι πυροδότησε τη βόμβα, καθώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και πλέον άπαντες περιμένουν να δουν πού θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση των Καταλανών. Από τη μια, ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και από τη άλλη οι μπλαουγκράνα δεν προτίθενται να τον αφήσουν έτσι απλά να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον.

Ήδη αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, κάποιες έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να τον κάνουν δικό τους και κάποιες άλλες ακόμα δεν έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Εσείς σε ποια ομάδα θα θέλατε να τον δείτε; Το Sport24.gr επέλεξε δέκα υποψήφιους προορισμούς για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ