ΣΤΗΛΕΣ

POLL: Ποια είναι η καλύτερη τετράδα στην ιστορία της EuroLeague;

POLL: Ποια είναι η καλύτερη τετράδα στην ιστορία της EuroLeague;

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημιούργησε μία τετράδα - φόβητρο στην EuroLeague, μετά την απόκτηση των Τόρνικε Σενγκέλια και Νίκολα Μιλουτίνοβ. Είναι αυτή όμως η κορυφαία τετράδα στη σύγχρονη ιστορία της διοργάνωσης; Ψηφίστε στο poll του Sport24.gr.

Σε μία περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας και οικονομικών επιπτώσεων από τον κορονοϊό, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μόνο... επηρεασμένη δεν αποδείχθηκε. Η "αρκούδα" κατάφερε να "σπάσει" τη συμφωνία του Τόρνικε Σενγκέλια με την Μπασκόνια και να τον κάνει δικό της, την ίδια ώρα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και κράτησε τον Μάικ Τζέιμς. Οι τρεις τους μαζί με τον Γουίλ Κλάιμπερν δημιουργούν μία τετράδα που δείχνει ικανή να κάνει τη διαφορά στην EuroLeague της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και να διατηρήσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στην κορυφή της Ευρώπης.

Τόσο ταλέντο μαζεμένο σε μία ομάδα είχαμε αρκετό καιρό να δούμε, δεδομένου ότι οι προσθήκες που έγιναν στην offseason προκάλεσαν πολύ "θόρυβο" σε ολόκληρη τη διοργάνωση. Τόσο ο Τόρνικε Σενγκέλια όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ θεωρούνται εκ των κορυφαίων στη θέση τους (αν όχι οι κορυφαίοι), όπως αντίστοιχα ισχύει με τον Γουίλ Κλάιμπερν και τον Μάικ Τζέιμς.

Το "καρέ" της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακό, σε τέτοιο βαθμό που μπαίνει στη συζήτηση για το αν πρόκειται για την κορυφαία στη σύγχρονη ιστορία της EuroLeague. Κι όπου "σύγχρονη" βάλ τε ως αφετηρία το 1987/88, οπότε κι επέστρεψε το Final Four ως τρόπος ανάδειξης του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Από την εντυπωσιακή τετράδα της Τρέισερ Μιλάνο μέχρι αυτή του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το τρόπαιο στο Βερολίνο, κι από τον Ολυμπιακό της Σαραγόσα μέχρι την Dream Team της Μακάμπι, που κατέκτησε δύο διαδοχικές φορές το τρόπαιο, η λίστα που δημιούργησε το Sport24.gr περιλαμβάνει παίκτες - θρύλους και ομάδες που άφησαν το στίγμα τους.

Προσοχή: Δεν πρόκειται για τετράδες που πήγαν μέχρι το τέλος του δρόμου και κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο της EuroLeague. Απλά για "καρέ" που έκαναν... θόρυβο στη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ