ΣΤΗΛΕΣ

Poll: Μέσι εναντίον Ρονάλντο σε 10 κατηγορίες

Poll: Μέσι εναντίον Ρονάλντο σε 10 κατηγορίες

Τεχνική και σωματικά προσόντα. Πέναλτι και φάουλ. Τελείωμα φάσεων και δημιουργία. Μέσι εναντίον Ρονάλντο. Οι δύο σούπερ σταρ περιμένουν την ψήφο σας σε δέκα διαφορετικές κατηγορίες.

Αφιερώματα έχουμε κάνει πολλά, κάθε είδους. Χωρίς αθλητικές δραστηριότητες, χωρίς αγώνες, ίσως τώρα να είναι η καλύτερη στιγμή να ρωτήσουμε τη δική σας άποψη.

Και όχι, δεν το κάναμε απλό και σκέτο. Η ερώτηση δεν είναι ποιον θεωρείτε καλύτερο, τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Δεν θα γίνει έτσι. Έχουμε δέκα διαφορετικές ερωτήσεις για τους δύο σούπερ-σταρ των τελευταίων 15 χρόνων.

Από την τεχνική στα σωματικά προσόντα, από το τελείωμα στη δημιουργία, από τα πέναλτι στα φάουλ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε όσο αντικειμενικοί γίνεται. Δεν θα δώσετε την απλή, καθιερωμένη απάντηση στο ποιον προτιμάτε ή ποιον θεωρείτε καλύτερο, αλλά θα τους αξιολογήσετε πραγματικά σε κάθε τομέα.

Μετά από μερικές μέρες, σε νέο κείμενο, θα δούμε τον νικητή σε κάθε κατηγορία και θα διαπιστώσουμε αν η ψήφος σας κρίνεται ως αντικειμενική και αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Star Wars: Δέκα χρόνια Μέσι vs Ρονάλντο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ