ΜΠΑΣΚΕΤ

Τόνι Κούκοτς: Οι ατάκες που είπε στο Sport24.gr και ξεχώρισαν στο εξωτερικό

Chicago Bulls' Toni Kukoc (7) tries to drive on Atlanta Hawks' Alan Henderson during the second quarter of their second-round NBA playoff game on Tuesday, May 13, 1997, in Chicago. (AP Photo/MIchael S. Green)
Chicago Bulls' Toni Kukoc (7) tries to drive on Atlanta Hawks' Alan Henderson during the second quarter of their second-round NBA playoff game on Tuesday, May 13, 1997, in Chicago. (AP Photo/MIchael S. Green) AP PHOTO/MICHAEL S. GREEN

Πληθώρα σερβικών και κροατικών ιστοσελίδων αναπαρήγαγαν την αποκλειστική συνέντευξη του Τόνι Κούκοτς στο Sport24.gr με ειδική αναφορά στην ατάκα για τον Ντένις Ρόντμαν.

Η αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Τόνι Κούκοτς στο Sport24.gr λίγες ημέρες μετά το πέσιμο της αυλαίας του "The Last Dance" περιελάμβανε ιστορίες και ατάκες για την Γιουγκοπλάστικα, τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης και -φυσικά- τους Σικάγο Μπουλς. Ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία με Three Peat σε EuroLeague και ΝΒΑ μίλησε για την διαδρομή του από το Σπλιτ μέχρι την κορυφή του ΝΒΑ και τα δαχτυλίδια, ως συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν.

- Αυτό που έκανε τη Γιουγκοπλάστικα να ξεχωρίζει

- Η άγνοια στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η σκληρή άμυνα από Σκότι Πίπεν και Μάικλ Τζόρνταν

- Η συμπεριφορά του Μάικλ Τζόρνταν στις προπονήσεις

- Η φιλία με τον Σκότι Πίπεν και το τάιμ άουτ του Φιλ Τζάκσον

- Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του Ντένις Ρόντμαν και το... πρόβλημα που θα είχε με προπονητή από την Ευρώπη

- Αυτό που έκανε μοναδικό τον Φιλ Τζάκσον

- Η συμβολή του Τζέρι Κράουζ στην κατάκτηση των έξι πρωταθλημάτων

- Η τελευταία επικοινωνία με τον Μάικλ Τζόρνταν, πριν από μερικές ημέρες

Όσα είπε στο Sport24.gr κέντρισαν το ενδιαφέρον στο εξωτερικό, με τις μεγαλύτερες ιστορίες της Σερβίας και της Κροατίας να κάνουν εκτενή αναφορά στο περιεχόμενο των δηλώσεών του. Αυτό που ξεχώρισαν ως επί το πλείστον ήταν οι ατάκες για τον Ντένις Ρόντμαν, που... δεν θα τα έβγαζε πέρα με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Το SportKlub της Κροατίας, το B92, το TPortal, το Vecernji, η Jutarnji, το Sportnet, το Index, η Blic, το Crosarka και η Novosti είναι μερικές μόνο από τις ιστοσελίδες που αναπαρήγαγαν τη συνέντευξη του Τόνι Κούκοτς.

ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΚΟΥΚΟΤΣ ΣΤΟ SPORT24.GR

AP Photo/MIchael S. Green

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ