ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Υλικό και για άλλα ντοκιμαντέρ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζέισον Χέιρ

The Last Dance: Υλικό και για άλλα ντοκιμαντέρ σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζέισον Χέιρ

Υπάρχει μπόλικο υλικό για τον Μάικλ Τζόρνταν και ο Τζέισον Χέιρ, αναφέρθηκε σε ωραίες ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν ντοκιμαντέρ.

Αυτό ήταν, το «The Last Dance» ολοκληρώθηκε, αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν χορτάσει και κάλλιστα θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν, γιατί όχι, ακόμη δέκα επεισόδια με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών. Και σύμφωνα με τον άνθρωπο που επιμελήθηκε το ντοκιμαντέρ υπάρχουν πολλές ιστορίες και μπόλικο υλικό που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να δούμε κι άλλες πτυχές από την ζωή του Μάικλ Τζόρνταν εντός και εκτός των παρκέ.

« Θα μπορούσε να γίνει ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ από τον χειμώνα όταν ο Τζόρνταν ήταν δευτεροετής στο κολέγιο του Νορθ Καρολάινα. Για μένα αυτή θα ήταν η Βίβλος με εμπνευσμένες ιστορίες για τα παιδιά, αλλά εμείς έπρεπε να το ξεπεράσουμε αυτό» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Χεχίρ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το αν υπήρχαν πράγματα για τον MJ που δεν πρόλαβε να εξερευνήσει κατά τη διάρκεια της παραγωγής του «The Last Dance» στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι ο Τζόρνταν σε μικρή ηλικία δεν συμπεριλαμβανόταν στα κορυφαία ταλέντα των ΗΠΑ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το περιοδικό «Street and Smith» δεν τον είχε καν στους καλύτερους 600 παίκτες των γυμνασίων, όλης της χώρας, ενώ στη Βόρεια Καρολίνα ήταν εκτός της εικοσάδας!

Ο Χέιρ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις επιστολές που είχε στείλει ο Τζόρνταν στο Βιρτζίνια και στο UCLA, όταν ακόμα ήταν στο γυμνάσιο, με τις οποίες ζητούσε να τον παρακολουθήσουν. « Πράγματι ο Μάικλ είχε ετοιμάσει χειρόγραφες επιστολές προς τα δύο κολέγια. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε; Κανένα κολέγιο δεν του απάντησε καν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

The Last Dance: Σκηνοθέτης του "The Last Dance": "Όταν βούρκωσε ο Μάικλ Τζόρνταν..."

The Last Dance: The Last Dance: Το trash talk στον Λάρι Μπερντ και το γκολφ

The Last Dance: Το ασυγχώρητο (κι εξωφρενικό) λάθος των Τζαζ στο Game 6 με τους Μπουλς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ