ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Στο preview των επεισοδίων 3&4 ο Ρόντμαν θέλει διακοπές!

The Last Dance: Στο preview των επεισοδίων 3&4 ο Ρόντμαν θέλει διακοπές!

Το ΝΒΑ δημοσίευσε ένα μικρό preview των επεισοδίων 3 και 4 του "The Last Dance", όπου εκεί φαίνεται ο Ρόντμαν να ζητάει να πάει διακοπές μεσούσης της σεζόν!

Το ντοκιμαντέρ "The Last Dance" έκανε πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδια και αποθεώθηκε από πρώην και εν ενεργεία ΝΒΑερς, σαρώνοντας τα πάντα. Κρίνοντας από το preview των δύο επόμενων επεισοδίων, η κατάσταση θα γίνει ακόμα καλύτερη.

Όπως λοιπόν φαίνεται από το μικρό βίντεο που δημοσίευσε το ΝΒΑ, στην επόμενη προβολή ο φακός θα πέσει πάνω στον Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος κατά την διάρκεια της σεζόν 1997/98 ζήτησε κάποια στιγμή να πάει διακοπές για να ξεφύγει!

Στο VIDEO φαίνεται ότι οι παραγωγοί δίνουν έναν κινητό στους Ρόντμαν, Πίπεν και Τζάκσον, στο οποίο φαίνεται η στιγμή που αφηγείται ο Τζόρνταν το πώς έζησε το σκηνικό, προκαλώντας πολύ γέλιο.

Συγκεκριμένα, ο "Air" λέει: "Όταν ο Σκότι (Πίπεν) ήταν έξω, ο Ντένις (Ρόντμαν) ήταν υποδειγματικός πολίτης, σε βαθμό που είχε τρελαθεί. Όταν λοιπόν ο Σκότι επέστρεψε, ο Ντένις ήθελε να πάει διακοπές. Πήγα στην προπόνηση και με κάλεσε ο Φιλ (Τζάκσον) και μου είπε οτι ο Ντένις θέλει να μου πει κάτι. Όταν ο Ντένις θέλει να μου πει κάτι, ξέρω ότι δεν είναι κάτι που θέλω να ακούσω.

Ο Ντένις λοιπόν μου λέει "χρειάζομαι διακοπές". Κοιτάζω τον Φιλ και τον ρωτάω "τι εννοεί χρειάζεται διακοπές;" και ο Φιλ μου λέει "χρειάζεται διακοπές, λίγο χρόνο για να ξεφύγει". Οπότε απαντάω: "Κοίτα Φιλ, να σου πω κάτι, αν κάποιος χρειάζεται γαμ..νες διακοπές, αυτός είμαι εγώ".

Κοιτάζαμε τον Ντένις και λέμε "φίλε τι θέλεις να κάνεις;" και απαντάει "πρέπει να πάω στο Λας Βέγκας!" Τότε λέω: "Φιλ, αν αφήσεις αυτό το τύπο να πάει διακοπές δεν θα τον ξαναδούμε. Αν τον αφήσεις να πάει στο Βέγκας, σίγουρα δεν θα τον ξαναδούμε!" Τότε ο Τζάκσον γύρισε στον Ντένις και του είπε "μπορούν οι διακοπές σου να κρατήσουν 48 ώρες;" Και ο Ντένις είπε "δεν έχω επιλογή, θα πάρω ότι μου δώσεις, θα πάρω τις 48 ώρες"!

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ