ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Στα "κόκκινα" το Twitter για τον μισθό του Σκότι Πίπεν

Chicago Bulls forward Scottie Pippen lies in front of the Bulls' bench during the first half against the Charlotte Hornets on Friday, Nov. 3, 1995, in Chicago. Pippen left Friday night's game in the second quarter because of a pulled groin. The Bulls won 105-91.(AP Photo/Beth A. Keiser)
Chicago Bulls forward Scottie Pippen lies in front of the Bulls' bench during the first half against the Charlotte Hornets on Friday, Nov. 3, 1995, in Chicago. Pippen left Friday night's game in the second quarter because of a pulled groin. The Bulls won 105-91.(AP Photo/Beth A. Keiser) ASSOCIATED PRESS

Το Twitter κατέγραψε την κινητικότητα και τις τάσεις που υπήρχαν στο πρώτο 24ωρο μετά την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων του "The Last Dance". Ο Σκότι Πίπεν και τα τρία πρόσωπα που κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Το "The Last Dance" βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, με τον αθλητικό κόσμο (και όχι μόνο) να παρακολουθεί τα δύο πρώτα επεισόδια και τα social media να "παίρνουν φωτιά" αμέσως μετά. Το Twitter κατέγραψε τις τάσεις και την κινητότητα που υπήρξε στη δική του πλατφόρμα στις ΗΠΑ (περισσότερα από 1.600.000 tweets το πρώτο 24ωρο μετά την προβολή του) με τον Σκότι Πίπεν να αποτελεί τον άνθρωπο που έφερε την... έκρηξη και τα περισσότερα τιτιβίσματα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, το βράδυ της κυριακής (στις ΗΠΑ) καταγράφηκαν τα περισσότερα σχόλια και αντιδράσεις την στιγμή που ο προβαλλόταν το σημείο που αφορούσε στον χαμηλό μισθό που έπαιρνε στους Σικάγο Μπουλς.

Τα τρία ονόματα που γράφτηκαν περισσότερο από άλλα ήταν αυτά του Μάικλ Τζόρνταν, του Σκότι Πίπεν και του Τζέρι Κράους, ο οποίος βρισκόταν σε ανοιχτή κόντρα με τους δύο αστέρες των "Ταύρων" -κάτι που θύμισε σε όλους το ντοκιμαντέρ.

AP Photo/Beth A. Keiser

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ