ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Όταν ο Ρόντμαν ευστόχησε σε τρία σερί τρίποντα

The Last Dance: Όταν ο Ρόντμαν ευστόχησε σε τρία σερί τρίποντα
AP Photo/Roberto Borea AP PHOTO/ROBERTO BOREA

Για ένα βράδυ, για λιγότερο από ένα λεπτό στην τελευταία σεζόν των Μπουλς του Τζόρνταν, ο Ντένις Ρόντμαν έγινε σουτέρ και ευστόχησε σε τρία σερί τρίποντα, με τους "Ταύρους" να θυμούνται το σκηνικό.

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν πολλά πράγματα στην καριέρα του. Το να είναι σουτέρ όμως δεν ήταν ένα από αυτά. Για ένα βράδυ ωστόσο αυτό άλλαξε.

Στις 2 Ιανουαρίου του 1998, τη σεζόν δηλαδή του " The Last Dance", κόντρα στους Μπακς, ο Ρόντμαν πήγε κόντρα στην φύση του και ευστόχησε σε τρία σερί τρίποντα!

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, ο "Worm" βρήκε ευκαιρία να κάνει χαβαλέ και τρέλανε κόσμο, ευστοχώντας μάλιστα στα τρία σουτ που επιχείρησε πίσω από τα 6.75 μέτρα (το τρίποντο εκείνη την σεζόν ήταν πιο κοντά) σε λιγότερο από ένα λεπτό! Το τρίτο του τρίποντο πάντως δε μέτρησε, αφού νωρίτερα είχε πατήσει εκτός γηπέδου, ωστόσο αυτό μικρή σημασία είχε για τους φίλους της ομάδας, που τον αποθέωσαν!

Για την ιστορία, οι Μπουλς επιβλήθηκαν σε εκείνο το παιχνίδι με 114-100 των Μπακς, με τον Μάικλ Τζόρνταν να έχει 44 πόντους, τον Λιουκ Λόνγκλεϊ 24 πόντους και τον Ρόντμαν 8 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Roberto Borea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ