ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Οι συνεχείς προκλήσεις του Τζόρνταν στον Μπαρέλ στις προπονήσεις

The Last Dance: Οι συνεχείς προκλήσεις του Τζόρνταν στον Μπαρέλ στις προπονήσεις

Το "The Last Dance" έδειξε σκηνές από τις προπονήσεις των Μπουλς, όπου ο Τζόρνταν προκαλούσε διαρκώς τον Μπαρέλ, με τον "Air" να λέει ότι το έκανε για να βελτιώσει τον συμπαίκτη του.

Τα επεισόδια 7&8 του “ Last Dance” προβλήθηκαν και είχαν πολλές δυνατές στιγμές. Αρκετές από αυτές έμελλε να δείχνουν τον Μάικλ Τζόρνταν να κατσαδιάζει και να προκαλεί διαρκώς τον Σκοτ Μπαρέλ.

Σε ένα ζευγάρι επεισοδίων που βγήκε ξανά στην επιφάνεια η ανταγωνιστική φύση του "MJ", με αποκορύφωμα την στιγμή που ο Τζόρνταν βούρκωσε και ζήτησε διάλειμμα, αλλά και άλλες στιγμές όπως το γέλιο του όταν ο Γκάρι Πέιτον είπε πως μπορεί να τον περιορίσει και η ατάκα του Γουίλ Περντιού ότι "ήταν μαλ...ας αλλά τρομερός συμπαίκτης", υπήρχε και το διαρκές bullying στον Μπαρέλ.

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ λοιπόν, ο Τζόρνταν φαίνεται ότι είχε μάλλον βάλει... σημάδι τον Μπαρέλ, με τον back up φόργουορντ των Μπουλς εκείνη την περίοδο όμως να δείχνει... ανεπηρέαστος, σε βαθμό που ο Τζόρνταν δεν το πίστευε ότι δεν αντιδρούσε!

Συγκεκριμένα, ο Τζόρνταν δήλωσε: "Ο Σκοτ Μπαρέλ ήταν ταλαντούχος παίκτης. Προσπάθησα να τον κάνω να τσακωθεί μαζί μου, με την καλή έννοια, απλώς για να τον κάνω να αντιδράσει. Δεν τα κατάφερα ποτέ όμως. Είναι τόσο καλό παιδί. Ήξερα όμως ότι θα τον χρειαστούμε κάποια στιγμή και θα το θυμάται αυτό, οπότε θα είναι έτοιμος να παλέψει".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ