ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Τζόρνταν πήρε τον Ρόντμαν σηκωτό από ξενοδοχείο που βρισκόταν με την Κάρμεν Ηλέκτρα

The Last Dance: Ο Τζόρνταν πήρε τον Ρόντμαν σηκωτό από ξενοδοχείο που βρισκόταν με την Κάρμεν Ηλέκτρα

Στα επεισόδια 3&4 του "The Last Dance" εμφανίζεται και η Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία αποκάλυψε την ιστορία που βρισκόταν σε ξενοδοχείο με τον Ρόντμαν και ήρθε ο Τζόρνταν και τον πήρε σηκωτό!

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι στα επεισόδια 3&4 του "The Last Dance", ο Ντένις Ρόντμαν ζήτησε μεσούσης της σεζόν να πάει διακοπές. Το πώς εκτυλίχθηκε η υπόθεση βέβαια είναι που είχε ενδιαφέρον.

Όπως λοιπόν είχε αποκαλυφθεί εδώ και ημέρες, σε αυτά τα δύο επεισόδια οι διακοπές του Ρόντμαν ήταν στο επίκεντρο. Ο φόργουορντ των Μπουλς είχε ζητήσει 48 ώρες για να πάει στο Λας Βέγκας. Τελικά, έπειτα από 88 ώρες (!) δεν είχε γυρίσει. Τι χρειάστηκε λοιπόν για να γυρίσει; Να πάει να τον βρει ο Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Ρόντμαν βρισκόταν στο Βέγκας με την (μετέπειτα σύζυγό του για ένα διάστημα) Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία και αναφέρεται στο τι γινόταν. Και η περιγραφή της για το πώς εκτυλίχθηκαν τα πράγματα είναι... όλα τα λεφτά.

" Θυμάμαι να είμαστε στο Βέγκας και το... πάρτι ξεκίνησε κατευθείαν" δήλωσε αρχικά η γνωστή ηθοποιός, για να προσθέσει: " Ο Ντένις ήθελε να ξεφύγει. Του άρεσε να βγαίνει, να πηγαίνει σε κλαμπ, σε εστιατόρια, μετά σε βραδινό κλαμπ και μετά σε αφτεραδικο. Θα το έκανε αυτό για ώρες, δεν σταματούσε. Σίγουρα ήταν πρόκληση να είσαι κοπέλα του. Ήταν ανεξέλεγκτος. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιο ήταν το πρόγραμμα της ομάδας. Δεν ήξερα ότι ο Ντένις είχε κάνει... παράκαμψη".

Ο επίλογος του σκηνικού στο Βέγκας βέβαια από την Ηλέκτρα είναι που προκάλεσε το περισσότερο γέλιο: " Χτυπάει η πόρτα και είναι ο Μάικλ Τζόρνταν. Και κρύφτηκα. Δεν ήθελα να με δει έτσι, οπότε απλώς κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ με σκεπάσματα πάνω μου"!

Όσο για το τι ακολούθησε; Η ατάκα του Τζόρνταν τα λέει όλα: " Τον πήραμε σηκωτό από το κρεβάτι για να έρθει στην προπόνηση. Δεν θα πω με ποια ήταν και μπλα, μπλα, μπλα..., αλλά τον φέραμε πίσω". Και ήταν σαν να μην είχε γίνει τίποτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ