ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: "Ο Τζόρνταν είπε κάποια ψέματα και επινόησε πράγματα στο ντοκιμαντέρ"

The Last Dance: "Ο Τζόρνταν είπε κάποια ψέματα και επινόησε πράγματα στο ντοκιμαντέρ"

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, Σαμ Σμιθ, που έκανε για χρόνια το ρεπορτάζ των Μπουλς, υποστήριξε ότι ο Μάικλ Τζόρνταν είπε αρκετά ψέματα στο "The Last Dance".

Ο Σαμ Σμιθ ξέρει όσο λίγοι τι γινόταν στους Μπουλς την δεκαετία του 80' και του 90', αφού κάλυπτε το ρεπορτάζ τους, ενώ είχε γράψει και το περίφημο βιβλίο "The Jordan Rules". Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα μετά το φινάλε του " The Last Dance".

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας είπε λίγο-πολύ ότι ο Μάικλ Τζόρνταν δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σε κάποια πράγματα στο ντοκιμαντέρ!

Συγκεκριμένα, ο Σμιθ υποστήριξε: " Υπήρχαν πολλά πράγματα στο ντοκιμαντέρ που είπε, τα οποία τυχαίνει να γνωρίζω, τα οποία τα επινόησε. Δεν ήταν μεγάλα ψέματα. Απλώς (σ.σ το ντοκιμαντέρ) μοιάζει με αυτές τις ταινίες που βλέπουμε και αναφέρουν ότι βασίζονται σε αληθινή ιστορία".

Ο Σμιθ ωστόσο δεν έμεινε εκεί, παρά στην συνέχεια τόνισε πως πιστεύει ότι η ιστορία με την πίτσα και την δηλητηρίαση πριν το Game 5 των Τελικών του 1997 με τους Τζαζ ήταν ένα κραυγαλέο ψέμα: " Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το περίγραμμα όσων έγιναν, αλλά αρκετές λεπτομέρειες ήταν ανοησίες, όπως το σκηνικό με την πίτσα και το δηλητήριο. Υπήρχαν και άλλα πράγματα, όχι πολύ μεγάλα, στα οποία δεν θέλω να αναφερθώ, αλλά κάποια πράγματα ήταν κραυγαλέα ψέματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ