ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Ρόντμαν ήταν σίγουρος πως ο Τζόρνταν δεν θα δώσει πάσα

Chicago Bulls forward Dennis Rodman tries to get some sympathy from referee Bennett Salvatorie during the third quarter against the Utah Jazz in  Game 2 of the NBA Finals Wednesday, June 4, 1997, in Chicago. The Bulls defeated the Jazz 97-85 to take a 2-0 lead the the best-of -7 series. (AP Photo/Fred Jewell)
Chicago Bulls forward Dennis Rodman tries to get some sympathy from referee Bennett Salvatorie during the third quarter against the Utah Jazz in Game 2 of the NBA Finals Wednesday, June 4, 1997, in Chicago. The Bulls defeated the Jazz 97-85 to take a 2-0 lead the the best-of -7 series. (AP Photo/Fred Jewell) AP PHOTO/FRED JEWELL

Ο Ντένις Ρόντμαν μίλησε για το νικητήριο καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν στον έκτο τελικό του 1998, εξηγώντας πως δεν είχε αμφιβολία για το γεγονός πως ο "Air" θα έπαιρνε το τελευταίο σουτ.

Το νικητήριο σουτ του Μάικλ Τζόρνταν στον έκτο τελικό του 1998 με τους Γιούτα Τζαζ είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική εικόνα της κυριαρχίας του. Μετά το κλέψιμο στον Καρλ Μαλόουν, πήρε την μπάλα και την ευθύνη για να κρίνει εκείνος το three-peat των Σικάγο Μπουλς.

Με το που έκλεψε την μπάλα από τον Καρλ Μαλόουν, όλοι ήξεραν ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη του τελευταίου σουτ. Στο φινάλε του " The Last Dance" ο Ντένις Ρόντμαν εξήγησε πως δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία περί τούτου.

" Η δουλειά μου ήταν να κρατήσω απόσταση από εκείνον. Ήξερα ότι θα πάρει αυτό το γαμ*** σουτ. Δεν επρόκειτο να πασάρει την γαμ*** μπάλα σε κανέναν. Ήταν η δική του στιγμή" δήλωσε για το τζαμπ σουτ του Μάικλ Τζόρνταν που έδωσε τον τίτλο στο Σικάγο κι έγραψε τον επίλογο της τεράστιας πορείας των "Ταύρων" που έφτασαν με αυτόν τον τρίτο στο three-peat για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια δεκαετία.

AP Photo/Fred Jewell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ