ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Ρόντμαν "απάντησε" στον Γκραντ

Chicago Bulls forward Dennis Rodman tries to get some sympathy from referee Bennett Salvatorie during the third quarter against the Utah Jazz in  Game 2 of the NBA Finals Wednesday, June 4, 1997, in Chicago. The Bulls defeated the Jazz 97-85 to take a 2-0 lead the the best-of -7 series. (AP Photo/Fred Jewell)
Chicago Bulls forward Dennis Rodman tries to get some sympathy from referee Bennett Salvatorie during the third quarter against the Utah Jazz in Game 2 of the NBA Finals Wednesday, June 4, 1997, in Chicago. The Bulls defeated the Jazz 97-85 to take a 2-0 lead the the best-of -7 series. (AP Photo/Fred Jewell) AP PHOTO/FRED JEWELL

Ο Ντένις Ρόντμαν φιλοξενήθηκε στο "Good Morning Britain" και μίλησε για όσα έδειξε το "The Last Dance" και την... γκρίνια του Χόρας Γκραντ.

Το φινάλε του " The Last Dance" έφερε την "έκρηξη" του Χόρας Γκραντ, ο οποίος δεν εκτίμησε ιδιαίτερα το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς. Ο άλλοτε ψηλός των "Ταύρων" επιτέθηκε στον "Air" για τον τρόπο με τον οποίο αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούσαν στην ομάδα, αλλά και το "ψαλίδι" που έπεσε από την παραγωγή, για ζητήματα που δεν ήταν τόσο... υπέρ του.

Δύο μέρες μετά όμως, ήρθε η απάντηση. Όχι από τον ίδιο τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά από τον Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο του και τον στόχο του, που δεν άλλαζε ποτέ.

" Ήταν υπέροχο να βλέπω το ντοκιμαντέρ. Είδα πάλι τις στιγμές που είχα ζητήσει να πάρω ένα μικρό διάλειμμα και να πάω στο Λας Βέγκας για ένα διήμερο. Έπρεπε να ηρεμήσει το μυαλό μου. Δεν το χρειαζόμουν. Απλά ήθελα να πάω εκεί. Δεν με πίεσε κανείς (ούτε ο Φιλ Τζάκσον ούτε ο Μάικλ Τζόρνταν) σε αυτό το κομμάτι γιατί είχα ήδη μεγάλη επιθυμία για να κερδίσω, προερχόμουν από ομάδες νικητών, όπως το Ντιτρόιτ και το Σαν Αντόνιο" ανέφερε αρχικά, στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που έδωσε στο "Good Morning Britain".

Για να συνεχίσει: " Οι παίκτες ήταν λίγο εκνευρισμένοι γιατί ένιωσαν πως ο Μάικλ (Τζόρνταν) τους έριχνε... στις ρόδες ενός λεωφορείου. Εκείνος μιλούσε πάντα για όλη την ομάδα. Πιστεύω πως κάποιοι δεν ήταν αρκετά δυνατοί πνευματικά για να το διαχειριστούν, ήταν ένας χαλαρός προπονητής. Ο Μάικλ ήταν πιο πολύ του στυλ "θα το κάνω, δείτε με να γίνομαι διάσημος". Εγώ δεν είχα θέμα με αυτό, γιατί ήμουν ήδη διάσημος".

Όσο για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να ξεχωρίσει; " Η αποφασιστικότητά του ήταν αυτή που τον έκανε τόσο σπουδαίο. Ήθελε τόσο πολύ να κερδίσει, ό,τι κι αν γινόταν. Αυτό αφορούσε από το να παίζει με τα νομίσματα στον τοίχο μέχρι οτιδήποτε άλλο. Νομίζω ότι ήταν πάνω από την εποχή του. Τον εμπιστευόμουν με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Όλοι θέλουν να είναι σαν εκείνον. Σιχαίνομαι που θα χρησιμοποιήσω αυτό το κλισέ, αλλά όλοι ήθελαν να είναι σαν τον Μάικλ" απάντησε χαρακτηριστικά.

AP Photo/Fred Jewell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ