ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Μάικλ Τζόρνταν περιγράφει το τελευταίο σουτ με τους Τζαζ

The Last Dance: Ο Μάικλ Τζόρνταν περιγράφει το τελευταίο σουτ με τους Τζαζ
AP Photo/Beth A. Keiser AP PHOTO/BETH A. KEISER

Στο φινάλε του "The Last Dance" κυριαρχεί το νικητήριο σουτ του Μάικλ Τζόρνταν στους τελικούς του 1998, με τον "Air" να εξηγεί τι σκέφτηκε πριν πάρει την απόφαση για το πώς θα επιτεθεί.

Το " The Last Dance" ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ, με την προβολή των δύο τελευταίων επεισοδίων το βράδυ της Κυριακής 17 Μαΐου (στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου, το πρωί μέσω του Netflix). Φυσικά, ο 6ος τελικός ανάμεσα στους Σικάγο Μπουλς και τους Γιούτα Τζαζ αποτελούν το κεντρικό θέμα του φινάλε, με τον Μάικλ Τζόρνταν να εξηγεί τι σκέφτηκε πριν πάρει την προσπάθεια που χάρισε στους "Ταύρους" το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μετά την εντυπωσιακή άμυνα, την παγίδα και το κλέψιμο στον Καρλ Μαλόουν, κατέβασε την μπάλα και δεν... έβλεπε κανέναν. Μόνο το καλάθι. Κι όπως εξήγησε, είχε δύο επιλογές. " Όταν πέρασα το κέντρο σκέφτηκα ότι θα μπορούσα είτε να πάω για διείσδυση είτε να κάνω ένα τζαμπ σουτ. Οπότε ήταν δικό μου θέμα να επιλέξω πότε θα επιτεθώ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η σταυρωτή που έκανε στο high post τον βοήθησε να ξεφορτωθεί το μαρκάρισμα του Μπρίον Ράσελ, πριν η μπάλα καταλήξει στο καλάθι. The rest is history...

AP Photo/Beth A. Keiser

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ