ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Λόνγκλεϊ δε μίλησε για λόγους... μπάτζετ

The Last Dance: Ο Λόνγκλεϊ δε μίλησε για λόγους... μπάτζετ
AP Photo/Beth A. Keiser AP PHOTO/BETH A. KEISER

Ο σκηνοθέτης του "The Last Dance" αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο Λόνγκλεϊ δεν εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ είναι επειδή ο θηριώδης σέντερ βρίσκεται στην Αυστραλία και δεν υπήρχε μπάτζετ για να γίνει ταξίδι!

Το " The Last Dance" ενθουσιάζει, ο κόσμος θέλει να μαθαίνει όλο και περισσότερα για τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν. Ακόμα όμως και μία τέτοια παραγωγή φαίνεται ότι έχει οικονομικούς περιορισμούς.

Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα τέσσερα πρώτα επεισόδια έχουν πιθανότατα αντιληφθεί ότι ο βασικός σέντερ των Μπουλς, Λιουκ Λόνγκλεϊ, δεν εμφανίζεται καθόλου, σε αντίθεση με τον back up σέντερ, Μπιλ Γουένινγκτον. Οι λόγοι λοιπόν που συμβαίνει αυτό ήταν οικονομικοί, αφού ο Λόνγκλεϊ μένει στην Αυστραλία και δεν κατέστη δυνατό ούτε να πάει συνεργείο στην χώρα, ούτε να πάει ο Λόνγκλεί στις ΗΠΑ.

Την αποκάλυψη έκανε σε συνέντευξη του στο "Fox Sports" της Αυστραλίας ο σκηνοθέτης του "The Last Dance", Τζέισον Χέιρ, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: "Δεν ήταν ότι δεν προσπαθήσαμε να τον βρούμε ή δεν ήθελε ο ίδιος να συμμετάσχει. Αυτό έγινε καθαρά για λόγους μπάτζετ. Λυπάμαι για τους Αυστραλούς θεατές που ο Λουκ δεν μπόρεσε να μας δώσει συνέντευξη, αλλά τον βλέπουμε αρκετές φορές να εμφανίζεται στο ντοκιμαντέρ, οπότε η παρουσία του είναι αισθητή".

Για την ιστορία, ο ύψους 2.18 μέτρων Λόνγλεϊ αγωνίστηκε στους Μπουλς από το 1993 έως και το 1998, έχοντας ενεργό ρόλο στο δεύτερο Three-peat της ομάδας. Την τριετία 1996-1998 είχε 9.9 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.2 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής, ενώ την σεζόν 1997/98 (αυτή δηλαδή που ασχολείται το ντοκιμαντέρ) είχε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του με 11.4 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ και 1.1 κοψίματα μέσο όρο.

AP Photo/Beth A. Keiser

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ