ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Βρέθηκε και έγινε viral η φίλαθλος που τα "έχωνε" στους Μπουλς

The Last Dance: Βρέθηκε και έγινε viral η φίλαθλος που τα "έχωνε" στους Μπουλς

Λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας στο "The Last Dance" ήταν η αφορμή να γίνει θέμα στις ειδήσεις η φίλαθλος των Ιντιάνα Πέισερς, που αποδοκίμαζε τους Σικάγο Μπουλς στους τελικούς της Ανατολής το 1998.

Τα επεισόδια του "The Last Dance" ολοκληρώθηκαν κι ένα από τα πρόσωπα που κέρδισαν λίγα δευτερόλεπτα δημοσιότητας ήταν η Κάθι Χάρισον, η φίλαθλος των Ιντιάνα Πέισερς που αποδοκίμαζε τους Σικάγο Μπουλς στη διάρκεια των τελικών της Ανατολής το 1998. Το σχετικό απόσπασμα υπάρχει στο ένατο επεισόδιο κι έγινε η αφορμή, προκειμένου να (ξανα)γίνει γνωστή 22 χρόνια μετά.

Την αναζήτησαν στις ΗΠΑ κι έγινε θέμα στις ειδήσεις, όπου μάλιστα φιλοξενούνται στις ειδήσεις αφού μέσα σε λίγη ώρα είχε γίνει viral στο διαδίκτυο.

" Όταν με έδειξαν είπα "Ω, Θεέ μου" και κοίταξα τον άντρα μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα με έδειξε ξανά και ο άντρας μου γύρισε και μου είπε "μπορείς να τρέξεις, αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς". Ολοι μου έστελναν μηνύματα και screenshots. Ακόμα και από τη Νέα Ζηλανδία μου έστειλαν”.

Το ζευγάρι έχει συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο της Ιντιάνα για περισσότερα από 30 χρόνια και παρακολουθούν την πορεία των Πέισερς. Η Κάθι λοιπόν, θυμήθηκε τις αντιδράσεις τόσο του Μάικλ Τζόρνταν στη διάρκεια των τελικών όσο και του Ντένις Ρόντμαν. " Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν τόσο κουλ. Γύρισε μου κούνησε το κεφάλι και μου χαμογέλασε, όμως με τον Ντένις Ρόντμαν σε όλη τη διάρκεια της σειράς ανταλλάζαμε κουβέντες. Χωρίς όμως να λέμε κάτι κακό. Είχαμε μια δουλειά να κάνουμε. Κι αυτή ήταν να μπούμε στο μυαλό των αντιπάλων. Πραγματικά πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά”, υποστήριξε φέρνοντας στο μυαλό της εκείνες τις στιγμές .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ