ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Η συνάντηση του Τζόρνταν με τον Ντι Κάπριο στα αποδυτήρια

The Last Dance: Η συνάντηση του Τζόρνταν με τον Ντι Κάπριο στα αποδυτήρια

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρέθηκε στα αποδυτήρια των Σικάγο Μπουλς μετά τον 6ο τελικό του 1998 για να συγχαρεί τον Μάικλ Τζόρνταν, εκείνος όμως έκανε λάθος στον τίτλο της ταινίας που πρωταγωνιστούσε.

Το καλύτερο κομμάτι του " The Last Dance" έχει να κάνει με όσα γίνονταν πίσω από αυτό που έβλεπε ο πολύς κόσμος. Η είσοδος του τηλεοπτικού συνεργείου στα αποδυτήρια, αποκλειστικά και μόνο με φόντο το ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν, έβαλε το... αλατοπίπερο στο "The Last Dance" με τη συνάντηση του "Air" με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετά το φινάλε του 6ου τελικού του 1998 να είναι ενδεικτική.

Ο νεαρός -τότε- ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στο "The Man In The Iron Mask", μια ταινία που δεν ενθουσίασε ακριβώς ούτε καθόρισε την εξέλιξη της καριέρας του. Tο απόγευμα πριν από τον 6ο τελικό με τους Γιούτα Τζαζ, ο Μάικλ Τζόρνταν παρακολούθησε την ταινία, πριν... πέσει πάνω στον πρωταγωνιστή της.

Δεν θυμόταν όμως ακριβώς τον τίτλο της ταινίας, δείγμα ότι μάλλον δεν ενθουσιάστηκε με το περιεχόμενο.

" Να τος, εδώ είναι" είπε αυθόρμητα ο "Air" όταν έπεσε πάνω στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, με εκείνον να του απαντάει πως " ήταν ποιητικό αυτό που έκανες απόψε, πολλά συγχαρητήρια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

The Last Dance: Ο Μάικλ Τζόρνταν περιγράφει το τελευταίο σουτ με τους Τζαζ

The Last Dance: Ο Φιλ Τζάκσον είχε πει "όχι" σε πρόταση ανανέωσης των Μπουλς

The Last Dance: Ο Ρόντμαν ήταν σίγουρος πως ο Τζόρνταν δεν θα δώσει πάσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ