ΜΠΑΣΚΕΤ

Περντιού για Τζόρνταν στο "Last Dance": "Ηταν μαλ...ας, αλλά τρομερός συμπαίκτης"

Περντιού για Τζόρνταν στο "Last Dance": "Ηταν μαλ...ας, αλλά τρομερός συμπαίκτης"
AP Photo/Jane Hwang AP PHOTO/JANE HWANG

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν, Γουίλ Περντιού, δήλωσε στο "Last Dance" ότι ο "MJ" ήταν μαλ..ας, αλλά παρέμενε τρομερός συμπαίκτης.

Ο Μάικλ Τζόρνταν ήταν μαλ...ας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλός συμπαίκτης. Αυτό υποστήριξε ο συμπαίκτης του από το 1988 έως το 1995, Γουίλ Περντιού, στο “ Last Dance”.

Τα επεισόδια 7&8 του ντοκιμαντέρ προβλήθηκαν και τρέλαναν πάλι κόσμο. Ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε viral για το βούρκωμά του όταν αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του στους συμπαίκτες του, αλλά και για το γέλιο του όταν είδε τον Πέιτον να λέει ότι μπορούσε να τον περιορίσει. Οι ατάκες του Περντιού και άλλων συμπαικτών του όμως από εκείνη την περίοδο είχαν πολύ ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος σέντερ, ο οποίος κάποτε είχε δεχθεί γροθιά από τον Τζόρνταν σε προπόνηση, δήλωσε: " Ας μην τα μπερδεύουμε. Ήταν μαλ...ας. Ήταν κόπανος. Ξεπέρασε τα όρια πολλές φορές. Όσο περνάνε τα χρόνια όμως και σκέφτεσαι αυτά που προσπαθούσε να πετύχει, σκέφτεσαι ότι ήταν τρομερός συμπαίκτης"!

Ο Μπιλ Γουένινγκτον (back up σέντερ των Μπουλς στο δεύτερο Three-Peat) πρόσθεσε από την πλευρά του πως "ο Μάικλ μας έσπρωχνε να γίνουμε καλύτεροι, επειδή ήθελε να νικάει. Και ξέρετε κάτι; Πέτυχε", με τον Πίπεν να προσθέτει κλείνοντας πως "το χρειαζόμασταν αυτό. Εγώ χρειαζόμουν να είναι ο κακός, ο σκληρός τύπος".

AP Photo/Jane Hwang

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ