ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Σκότι Πίπεν αποβλήθηκε και πέταξε καρέκλα στο παρκέ

Όταν ο Σκότι Πίπεν αποβλήθηκε και πέταξε καρέκλα στο παρκέ

Δεν θα θέλει να θυμάται το ματς με τους Σπερς στις 24/1/1995 ο Σκότι Πίπεν, ούτε τον διαιτητή Τζόι Κρόφορντ στον οποίο προσπάθησε να επιτεθεί πριν του εκσφενδονίσει καρέκλα από τον πάγκο των Μπουλς (VIDEO).

Με το "The Last Dance" να κυριαρχεί στην καθημερινότητα των φίλων του μπάσκετ εδώ και μερικές εβδομάδες, οι Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν και του Σκότι Πίπεν επέστρεψαν στη... μόδα. Χιλιάδες ιστορίες για τον MJ, άλλες τόσες για τον "Ινδιάνο" που οι περισσότεροι υπερασπίζονται χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα , μέχρι να ανακαλύψουν και τις δικές του "σκοτεινές" στιγμές.

Μία από αυτές ήταν η άρνησή του να μπει στο φινάλε αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς στα playoffs του 1994 , μια άλλη ήταν λίγους μήνες αργότερα. Στις 24 Ιανουαρίου του 1995 οι Μπουλς υποδέχθηκαν τους Σπερς και περίπου τρία λεπτά πριν από το ημίχρονο ο εκκεντρικός διαιτητής Τζόι Κρόφορντ χρέωσε με τεχνική πονή τον Πίπεν σε μια εντελώς ανύποπτη στιγμή καθώς εκείνος ζητούσε παράβαση τριών δευτερολέπτων.

Ο "Πιπ" εκνευρίστηκε και προσπάθησε να επιτεθεί στον Κρόφορντ, με τον Μπι Τζέι Άρμστρονγκ και τον Λουκ Λόνγκλι να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν και να τα καταφέρνουν με υπερένταση.

Ο Πίπεν πήγε στον πάγκο, πήρε μια καρέκλα και την πέταξε στο παρκέ προς το μέρος του Κρόφορντ, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του να του ζητήσουν να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Το έκανε αυτό ο περιφερειακός των Μπουλς, αφού πρώτα κλώτσησε ό,τι βρήκε μπροστά του με το κοινό να παρακολουθεί και να βγάζει επιφωνήματα έκπληξης.

Για την ιστορία, οι Σπερς επικράτησαν των Μπουλς με 104-102, χάρη στους 30 πόντους του Ντέιβιντ Ρόμπινσον, τους 20 του Βίνι Ντελ Νέγκρο, τους 17 του Σον Έλιοτ και τα 23 ριμπάουντ του Ντένις Ρόντμαν. Από τους Ταύρους (που δεν είχαν τον Μάικλ Τζόρνταν μέχρι τον Μάρτιο του 1995) ξεχώρισε ο Τόνι Κούκοτς που σταμάτησε στους 28 πόντους, ενώ ο Πίπεν πρόλαβε να παίξει 13 λεπτά, για να σκοράρει επτά πόντους από 3/6 σουτ.

Δείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς των Μπουλς με τους Σπερς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ