ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε από ποιον θα έχανε σε μονό

Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν αποκάλυψε από ποιον θα έχανε σε μονό

Είχαν ζητήσει από τον Μάικλ Τζόρνταν να ονομάσει τους παίκτες που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε μονό και εκείνος υποστήριξε ότι ίσως έχανε από έναν, επειδή εκείνος ο ένας "κλέβει όλες μου τις κινήσεις" (VIDEO).

Το "The Last Dance" κυριαρχεί στην καθημερινότητά μας εδώ και μερικά 24ωρα, ο Μάικλ Τζόρνταν έχει μπει ξανά στα σπίτια όλων των φίλων του αθλητισμού και έχει αναγκάσει πολλούς από εμάς να "ξεψαχνίζουμε" το διαδίκτυο για να βρούμε όσο περισσότερο υλικό μπορούμε για εκείνον.

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχαν ζητήσει από τον MJ να ονομάσει τους παίκτες που θα ήθελε να αντιμετωπίσει σε μονό, στα παραγωγικά του χρόνια και εκείνος δεν είχε διστάσει να ξεχωρίσει τους Τζέρι Γουέστ, Έλτζιν Μπέιλορ, Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, Καρμέλο Άντονι, όλους στο peak της καριέρας τους.

" Δεν νομίζω ότι θα έχανα από κάποιον. Ίσως μόνο από τον Κόμπι Μπράιαντ, γιατί κλέβει όλες τις κινήσεις μου" είχε πει ο Τζόρνταν, με χιούμορ βέβαια καθώς η σχέση τους αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλύτερη απ' όσο νόμιζε ο μέσος φαν του ΝΒΑ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ