ΜΠΑΣΚΕΤ

Όταν η Μαντόνα έδινε 20.000.000 δολάρια στον Ντένις Ρόντμαν για να την αφήσει έγκυο

Όταν η Μαντόνα έδινε 20.000.000 δολάρια στον Ντένις Ρόντμαν για να την αφήσει έγκυο
AP1997

Η σχέση του Ντένις Ρόντμαν με τη Μαντόνα ήταν θυελλώδης, με το "Σκουλήκι" να θυμάται πως η θρυλική performer είχε στείλει ιδιωτικό jet στο Λας Βέγκας για να τον πάει στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε μια τρελή-τρελή ιστορία (VIDEO).

Από το 1986 έως το 2000, ο Ντένις Ρόντμαν ήταν μία από τις πιο ιδιαίτερες φυσιογνωμίες στο ΝΒΑ. Εκκεντρικός αλλά και ευαίσθητος, πληθωρικός αλλά και εύθραυστος ταυτόχρονα, αντι-στάρ και υπερπολύτιμος για τους Μπουλς, ο άνθρωπος που συμπλήρωσε ιδανικά τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Σκότι Πίπεν στη δυναστεία της ομάδας του Σικάγο βρισκόταν σε μόνιμη βάση στο μικροσκόπιο. Με το "The Last Dance" να θυμίζει σε όλους τι είχε συμβεί με εκείνη τη σπουδαία παρέα και με τους νεότερους να μαθαίνουν την ιστορία των Ταύρων, ο Ρόντμαν έγινε ξανά συμπαθής, ειδικά με την... ερμηνεία του στη διάρκεια του ντοκιμαντέρ.

Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, ο ίδιος ο Ρόντμαν έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνική πρωινή εκπομπή και μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με τη Μαντόνα, μια ταραχώδη σχέση που έμεινε στην ιστορία. Όπως αποκάλυψε η θρυλική performer του είχε τάξει το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων σε περίπτωση που έμενε έγκυος από εκείνον, με το "Σκουλήκι" να εξηγεί ότι " προσπάθησα, δεν είναι ότι δεν προσπάθησα". Σύμφωνα με τον Ρόντμαν, η Μαντόνα τον είχε πάρει τηλέφωνο ενώ εκείνος βρισκόταν στο Λας Βέγκας, για να του εξηγήσει πως διένυε τις γόνιμες ημέρες της. Του έστειλε μάλιστα ιδιωτικό jet το οποίο τον μετέφερε στη Νέα Υόρκη για να την συναντήσει και στη συνέχεια τον γύρισε πίσω στο Λας Βέγκας για να συνεχίσει ό,τι είχε αφήσει στη μέση.

Για την ιστορία, ο Ρόντμαν εισέπραξε 27.581.176 δολάρια στη διάρκεια της καριέρας του στο ΝΒΑ, οπότε τα 20 εκατομμύρια που θα έπαιρνε από τη Μαντόνα ουσιαστικά θα ισοδυναμούσαν με όσα είχε κερδίσει από τους Πίστονς, τους Σπερς, τους Μπουλς, τους Μάβερικς και τους Λέικερς στους οποίους αγωνίστηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DENNIS RODMAN (@dennisrodman) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ