ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο γυμναστής των Τζόρνταν και Μπράιαντ, Τιμ Γκρόβερ, μιλάει για την ξεχωριστή τους σχέση

Miami Heat guard Dwyane Wade works out with personal trainer Tim Grover at Attack Athletics, trying to get his left knee in shape to make the U.S. Olympic basketball team and participate in the upcoming summer Olympics, Friday, May 16, 2008, in Chicago. (AP Photo/M. Spencer Green)
Miami Heat guard Dwyane Wade works out with personal trainer Tim Grover at Attack Athletics, trying to get his left knee in shape to make the U.S. Olympic basketball team and participate in the upcoming summer Olympics, Friday, May 16, 2008, in Chicago. (AP Photo/M. Spencer Green) ASSOCIATED PRESS

Ποιος ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, σε σημείο που ο «Air» να αποκαλεί τον Κόμπι «μικρό αδελφό».

Λίγοι άνθρωποι, μετρημένοι πιθανότατα στα δάχτυλα τους ενός χεριού, έχουν καταφέρει να πλησιάσουν τον Μάικλ Τζόρνταν αποκτώντας μια ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κόμπι Μπράιαντ με τον οποίο ο GOAT, είχε έρθει τόσο κοντά ώστε να τον αποκαλεί «μικρό αδελφό».

Ο σπουδαίος γυμναστής, Τιμ Γκρόβερ, είχε την τύχη να συνεργαστεί επί σειρά ετών και με τους δύο γνωρίζοντας λεπτομέρειες για τη σχέση που είχαν αναπτύξει και με αφορμή την παρουσία του Κόμπι στο πέμπτο επεισόδιο του «The Last Dance» έγινε πιο αναλυτικός.

« Για τον Μάικλ ο Κόμπι Μπράιαντ δεν ήταν ένας συνηθισμένος παίκτης. Ο Κόμπι έβλεπε τον Τζόρνταν σαν μια εγκυκλοπαίδεια και αυτό που ήθελε ήταν να μάθει από τον κορυφαίο» εξήγησε ο Γκρόβερ, ενώ πρόσθεσε: « Ο Κόμπι δεν ήθελε να πάρει τα παπούτσια ή τη φανέλα του Μάικλ μετά από κάποιο παιχνίδι. Ήθελε να γίνει σαν τον Μάικλ ή και να τον ξεπεράσει. Ήθελε να βλέπει παίκτες που είχαν τον απαιτούμενο σεβασμό για το άθλημα. Αυτό ήταν κάτι που ο Τζόρνταν το εκτιμούσε πάρα πολύ. Έτσι ο Κόμπι κατάφεραν να περάσει τα πρώτα τεστ από τον Τζόρνταν και οι δυο τους βρέθηκαν πολύ κοντά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ