ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντένις Ρόντμαν: Ήταν στο Λας Βέγκας για διακοπές, αλλά πληρωνόταν κανονικά

Chicago Bulls Dennis Rodman celebrates the Bulls 96-95 win over the Washington Bullets to sweep the first round NBA playoff series in Landover, Md., Wednesday, April 30, 1997.(AP Photo/Roberto Borea)
Chicago Bulls Dennis Rodman celebrates the Bulls 96-95 win over the Washington Bullets to sweep the first round NBA playoff series in Landover, Md., Wednesday, April 30, 1997.(AP Photo/Roberto Borea) AP PHOTO/ROBERTO BOREA

Η άδεια που πήρε ο Ντένις Ρόντμαν για... διακοπές δεν είχε άμεσο αντίκτυπο στον μισθό του, αφού οι Σικάγο Μπουλς τον πλήρωσαν κανονικά. Έχασε όμως ένα μεγάλο ποσό από bonus.

Η απίθανη ιστορία με την άδεια που ζήτησε ο Ντένις Ρόντμαν για να πάει διακοπές στη διάρκεια της σεζόν (το 1997/98) ήταν από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές των δύο νέων επεισοδίων του " The Last Dance" που είναι διαθέσιμα στο Netflix εδώ και μερικές ώρες. Ο φόργουορντ των Σικάγο Μπουλς είχε ζητήσει την άδεια του Φιλ Τζάκσον και του Μάικλ Τζόρνταν προκειμένου να φύγει για να... ξεσκάσει, με προορισμό το Λας Βέγκας, κι αφού συνοδευόταν από την τότε σύντροφό του, Κάρμεν Ηλέκτρα.

Παρότι απουσίασε από δύο αγώνες των "Ταύρων" λόγω αυτής της ιδιόμορφης μίνι άδειας που πήρε πάντως, πληρώθηκε κανονικά. Αυτό κι αν είναι αξιοσημείωτο της όλης ιστορίας, δεδομένου ότι το Σικάγο κατέβαλε κανονικά το ποσό των 109.756 δολαρίων που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του. Από την άλλη βέβαια, η απουσία από εκείνους τους αγώνες του Ιανουαρίου έφερε παράπλευες απώλειες, αφού σε βάθος χρόνου έχασε 369.566 που αφορούσαν σε διαφόρων ειδών bonus.

Η ανάγκη του για διασκέδαση και μερικές ημέρες χαλάρωσης είχε τα καλά και τα κακά της. Εν τέλει βέβαια, κατέκτησε το δαχτυλίδι στο φινάλε εκείνης της σεζόν, πράγμα που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία.

AP Photo/Roberto Borea

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ