ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπλατ για Τζόρνταν: "Θα έβαζε 50 πόντους σήμερα..."

GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
GOMELSKY CUP 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντέιβιντ Μπλατ απέφυγε τη σύγκριση ανάμεσα σε Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρον Τζέιμς τονίζοντας ότι ο πρώτος αν αγωνιζόταν στη σημερινή εποχή θα είχε 50 πόντους κατά μέσο όρο.

Το ντοκιμαντέρ " The Last Dance" μονοπωλεί το ενδιαφέρον από τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δράση κι εκεί στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος κλήθηκε να το σχολιάσει στο Sport5.

" Είναι πολύ ενδιαφέρον και ό,τι πρέπει για την περίοδο αυτή. Είναι κάτι που βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν απελπιστεί. Σαν προπονητής, βλέπεις πόσο ήσυχες είναι οι προπονήσεις και ξαφνικά όλα βγαίνουν στο φως. Η διαφορά είναι ότι μιλάμε για 22 χρόνια μετά” σχολίασε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάικλ Τζόρνταν λέγοντας: “Αν αγωνιζόταν στη σημερινή εποχή θα είχε κατά μέσο όρο 50 πόντους. Όπως και ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν. Και αυτό διότι θα πήγαινε στη γραμμή των βολών 25 φορές σε κάθε αγώνα με ποσοστό ευστοχίας κοντά στο 80%".

Ο Μπλατ πάντως, αποκάλυψε τον παίκτη που τον εντυπωσίασε λέγοντας: " Με εντυπωσίασε ο Ντένις Ρόντμαν, γιατί ήξερε τον ρόλο του στην ομάδα και έδινε τα πάντα, ακόμα και αν δεν ήταν το πιο λαμπερό αστέρι. Έχω δώσει και εγώ όπως ο Φιλ Τζάκσον μερικές μέρες άδεια σε παίκτες, αλλά τίποτα περισσότερο. Στο ΝΒΑ, αν χάσεις μία με δύο μέρες, δεν γίνεται κάτι".

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι προτίμησε μία διπλωματική απάντηση όταν κλήθηκε να συγκρίνει τον Τζόρνταν με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς αφού σε αντίθεση με παλαιότερη συνέντευξη που είχε προτιμήσει τον "Air", είπε: “Ο ΛεΜπρον βρέθηκε σε μια διαφορετική εποχή από αυτήν του Μάικλ. Οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε σύγκριση".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ