ΜΠΑΣΚΕΤ

ΛεΜπρόν Τζέιμς για "The Last Dance": "Σχεδόν δάκρυσα..."

Los Angeles Lakers' LeBron James (23) dribbles during the first half of an NBA basketball game against the Brooklyn Nets Tuesday, March 10, 2020, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς παραδέχθηκε μέσω Twitter πως λίγο έλειψε να δακρύσει, όταν είδε στο "The Last Dance" τις στιγμές που ακολούθησαν το πρώτο δαχτυλίδι που κατέκτησε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν θα μπορούσε να αγνοήσει το " The Last Dance" και να μην έχει ιδία άποψη για το περιεχόμενο της εξαιρετικής δουλειάς που έκαναν το ESPN με το Netflix, για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς.

Ο "Βασιλιάς" παραδέχθηκε μέσω Twitter πως σχεδόν δάκρυσε στη διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου, το οποίο εστίασε στον τρόπο με τον οποίο οι "Ταύροι" κατέκτησαν το πρώτο δαχτυλίδι της ιστορίας τους. " Βλέπω το τέταρτο επεισόδιο. Το να βλέπεις τον Μάικλ Τζόρνταν να κρατάει το πρώτο τρόπαιο με έκανε σχεδόν να δακρύσω. Αυτό το συναίσθημα και το επίπεδο συγκίνησης είναι κάτι που δεν περιγράφεται, όταν έχεις περάσει μέσα από τη φωτιά..." έγραψε χαρακτηριστικά ο "Βασιλιάς".

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ