ΜΠΑΣΚΕΤ

Έξαλλος με το "The Last Dance" ο Τσαρλς Μπάρκλι για έναν συγκεκριμένο λόγο

FILE - In this May 2, 2015, file photo, Charles Barkley joins the crowd before the start of the world welterweight championship bout between Floyd Mayweather Jr., and Manny Pacquiao in Las Vegas.  After LeBron James was criticized by Barkley for questioning Clevelands front office, James tore into the former NBA star and opinionated TV commentator on Monday, Jan. 30,  following a loss in Dallas. (AP Photo/John Locher, File)
AP Photo/John Locher, File AP PHOTO/JOHN LOCHER, FILE

Ο Τσαρλς Μπάρκλι έβγαλε την ταμπέλα του κακού από τον Τζέρι Κράουζ και την φόρεσε σε άλλο μέλος της δυναστείας των Σικάγο Μπουλς, ενώ ξεχώρισε τους πέντε κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ αφήνοντας εκτός συζήτησης τους Κόμπι Μπράιαντ - ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Πολύ ενοχλημένος από το γεγονός ότι στη διάρκεια του "The Last Dance" , του ντοκιμαντέρ για τη δυναστεία των Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, ο Τζέρι Κράουζ είναι ο άνθρωπος που συγκεντρώνει όλα τα βέλη δήλωσε ο Τσαρλς Μπάρκλι στο Dan Patrick Show. Ο παλαίμαχος NBAer εξήγησε ότι είναι άδικη η κριτική που γίνεται στον άνθρωπο που δημιούργησε εκείνη την ομάδα, καθώς όπως εξήγησε τους Ταύρους τους διέλυσε ο ιδιοκτήτης τους, ο Τζέρι Ράινσντορφ, επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τους αθλητές του σύμφωνα με την πραγματική τους αξία.

" Δεν έχω δει κάτι σοκαριστικό έως τώρα. Δεν ήταν ο Τζέρι Κράουζ ο κακός, δεν ήταν αυτός που διέλυσε εκείνη την ομάδα. Όλο αυτό το σχέδιο είχε ενορχηστρωθεί από τον ιδιοκτήτη, τον Τζέρι Ράινσντορφ. Αν πάτε πίσω στον χρόνο και το σκεφτείτε και χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική, θα καταλάβετε ότι ο Ράινσντορφ διέλυσε τους Μπουλς επειδή δεν ήθελε να πληρώσει τους παίκτες. Άφησε τον Χόρας Γκραντ, πλήρωσε τον Τζόρνταν τα τελευταία δύο χρόνια και δεν ήθελε να συνεχίσει να το κάνει. Είχε τον Σκότι Πίπεν σε μια φοβερή συμφωνία. Άφησε όμως τον Κράουζ να φαίνεται κακός και η στάση του ήταν υποκριτική" ήταν τα λόγια του Μπάρκλι.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έγραψε και την, κατά τη γνώμη του, κορυφαία πεντάδα όλων των εποχών. Έβαλε στην πρώτη θέση τον Μάικλ Τζόρνταν και στη συνέχεια χωρίς προτίμηση τους Όσκαρ Ρόμπερτσον, Μπιλ Ράσελ, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Γουίλτ Τσέιμπερλεϊν, αφήνοντας στην έκτη θέση τον Κόμπι Μπράιαντ και στην έβδομη τον Τιμ Ντάνκαν. Μετά από δεύτερη σκέψη έβαλε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς έβδομο, λέγοντας πως: " Αγαπώ τα πάντα σε εκείνον, όμως νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζεται σήμερα το παιχνίδι δεν θα ήθελε να τα βάλει με τους Bad Boys Πίστονς. Σας το λέω γιατί εκείνοι οι τύποι υπήρχαν για να τραυματίζουν τον αντίπαλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ