ΤΕΝΙΣ

Ζβέρεφ: Διπλό μέτωπο με τις πρώην του

Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ χτυπάει την μπάλα κόντρα στον Σβάρτσμαν στην Κολονία
Ο Αλεξάντερ Σβέρεφ κόντρα στον Σβάρτσμαν AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Τώρα που έχει πάρει τα πάνω του τενιστικά, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ πρέπει να ασχοληθεί με δύο πολύ σοβαρά εξωγηπεδικά περιστατικά που αφορούν τον ίδιο και δύο πρώην συντρόφους του.

Ο Γερμανός πρωταθλητής που προέρχεται από δύο σερί τίτλους στην Κολωνία και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Paris Masters την ερχόμενη εβδομάδα, τοποθετήθηκε στην εγκυμοσύνη της Μπρέντα Πατέο αλλά και στις κατηγορίες της Όλγα Σαρίποβα που τον κατηγόρησε ότι ασκούσε σωματική βία πάνω της.

"Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για μένα. Θα γίνω πατέρας στα 23 μου χρόνια. Ανυπομονώ να αποκτήσω παιδί. Αν και με τη Μπρέντα δεν είμαστε πια μαζί, έχουμε καλή σχέση και θα αναλάβω τις ευθύνες μου. Μαζί θα φροντίσουμε το παιδί να μεγαλώσει σωστά. Όμως, δεν θέλω να μιλήσω άλλο δημοσίως γι'αυτό το θέμα. Είμαι βέβαιος ότι εγώ και η Μπρέντα μπορούμε να διαχειριστούμε το ζήτημα χωρίς τα media" ανέφερε σε δήλωσή του ο Ζβέρεφ, αν και η Πατέο είχε αποκλείσει κάθε σενάριο κοινής κηδεμονίας.

Για τις κατηγορίες της Σαρίποβα, ο Σάσα τόνισε: "Επιπλέον, υπήρξαν κάποιες ψευδείς κατηγορίες της πρώην συντρόφου μου, Όλγα Σαρίποβα που διάβασα σήμερα. Με στεναχώρησαν πολύ. Γνωριζόμαστε από παιδιά και έχουμε μοιραστεί πολλές εμπειρίες. Λυπάμαι πολύ που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Όσα είπε, δεν είναι αλήθεια. Είχαμε μια σχέση, αλλά έληξε εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί η Όλγα κάνει αυτές τις δηλώσεις τώρα, δεν ξέρω. Ελπίζω πραγματικά οι δυο μας να βρούμε μια λύση και να το λύσουμε με ωραίο τρόπο"

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ