ATP

Ο Ζβέρεφ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ PRINT SCREEN

Ο πρώην Νο2 του κόσμου και νυν διευθυντής του Indian Wells, Τόμι Χάας, υποστήριξε ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ότι  θα επιστρέψει σύντομα και σε πλήρη φυσική κατάσταση από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Ο Ζβέρεφ έχει μείνει εκτός δράσης από τον ημιτελικό του Roland Garros και τον τρομακτικό τραυματισμό του στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ράφα Ναδάλ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη στους συνδέσμους.

“Ξαφνικά έχει φτάσει στα μέσα των 20 και ακόμα δεν έχεις κατακτήσει ένα Slam, ωστόσο δεν θα στοιχημάτιζα κόντρα στον Ζβέρεφ σε καμία περίπτωση.”, δήλωσε ο Γερμανός στην Frankfurter Allgemeine Zeitung.

“Μετά από τη ρήξη συνδέσμων στον ημιτελικό του Roland Garros, χρειάστηκε να κάνει ένα μεγάλο χρονικά διάλειμμα για πρώτη φορά στην καριέρα του. Μετά από αυτό θα πρέπει να ανακτήσει αυτοπεποίθηση και δύναμη.”

“Ωστόσο, έχει γύρω του ένα πολύ καλό περιβάλλον και είμαι σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί πολύ για να επιστρέψει στα courts και στην κορυφή.”

Ο Ζβέρεφ μπορεί να βρίσκεται στο Νο2 του κόσμου αυτή τη στιγμή ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα μπορέσει να υπερασπιστεί τους 4.150 βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι ο Γερμανός θα μείνει με 2.700 βαθμούς αν δεν παίξει στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Ως αποτέλεσμα αυτό θα τον οδηγούσε εκτός Top-10 για πρώτη φορά από τον Ιούλιο του 2017 όταν κι έκανε το ντεμπούτο του στην καλύτερη 10άδα του κόσμου σε ηλικία 20 ετών.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ