ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Υποστηρίζει τον Τζόκοβιτς ο Κούριερ

O Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open το 2020
O Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του Australian Open το 2020 AP PHOTO/ANDY WONG

Ο Τζιμ Κούριερ παρότρυνε τους Αυστραλούς φίλους του τένις να μην κρίνουν αρνητικά τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει πρόσφατα ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Τζιμ Κούριερ παρότρυνε τους Αυστραλούς φίλους του τένις να μην κρίνουν αρνητικά τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει πρόσφατα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, θεωρώντας πως ο Σέρβος θρύλος έχει δεχτεί ξανά άδικη κριτική.

Η επιστολή των αιτημάτων που παρέδωσε στην Tennis Australia ο Νόλε, από την άνεση της δικής του προετοιμασίας στην Αδελαϊδα, κρίθηκε από πολλούς στην Αυστραλία ως προσβολή της χώρας και των κανόνων προστασίας που έχει θεσπίσει.

Ο Κούριερ διαφωνεί πλήρως με αυτήν την άποψη. "Ο Νόβακ βγήκε ξανά από τη ζώνη άνεσης του για να υποστηρίξει άλλους παίκτες στην Αυστραλία. Συμπεριφέρθηκε σαν ηγέτης, όπως είναι ο ρόλος του και θεωρώ πως παρεξηγήθηκε και πρέπει να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να εξηγήσει τις κινήσεις του.

Τον επηρεάζει πολύ η γνώμη του κοινού. Έχει ξοδέψει πάρα πολύ ενέργεια για να υπερασπιστεί συναδέλφους του και, με βάση όσα έχει κάνει, θα έπρεπε να είναι ένας εκ των αγαπημένων του κοινού αλλά έπεσε πάνω στην περίοδο των Φέντερερ, Ναδάλ και δεν του έχει δοθεί η αναγνώριση που αξίζει".

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Andy Wong

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ