WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς ισοπέδωσε τον Κοκκινάκη και πέρασε στον τρίτο γύρο

Serbia's Novak Djokovic celebrates after beating Korea's Kwon Soonwoo in a men's first round singles match on day one of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, June 27, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Serbia's Novak Djokovic celebrates after beating Korea's Kwon Soonwoo in a men's first round singles match on day one of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, June 27, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε μόλις τέσσερα games για να επικρατήσει μέσα σε δύο ώρες απέναντι στον Θανάση Κοκκινάκη και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο 2ο ματς του στο φετινό Wimbledon, εμφανίστηκε πολύ καλύτερος από ότι είχε εμφανιστεί στην πρεμιέρα του και συνέτριψε τον Θανάση Κοκκινάκη, για να πάρει άνετα την πρόκριση στους “32” καλύτερους του Βρετανικού Major.

Ο υπερασπιστής του τίτλου, πέτυχε την 81η νίκη της καριέρας του στο τουρνουά και “σφράγισε” το ραντεβού του με τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (Νο30), στην επόμενη φάση.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Σέρβος επικράτησε του 26χρονου Ελληνοαυστραλού, χάνοντας μόλις επτά games στην αναμέτρηση. Τελικό σκορ 6-1, 6-4, 6-2 υπέρ του Νο3 τενίστα του κόσμου και 23η συνεχόμενη νίκη του στο Wimbledon.

Έχει να ηττηθεί στο All England Club, από τις 12 Ιουλίου του 2017, όταν και είχε εγκαταλείψει τον αγώνα του με τον Τόμας Μπέρντιχ στα προημιτελικά, εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού, κι ενώ το σκορ ήταν 7-6(4), 2-0 υπέρ του Τσέχου.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ