WIMBLEDON

Wimbledon: Ο εκπληκτικός Κύργιος στον 3ο γύρο, απέκλεισε σε 85 λεπτά τον Κραΐνοβιτς

Ο Νικ Κύργιος στην πρεμιέρα του στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στην πρεμιέρα του στο Wimbledon AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Στην καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό Wimbledon ο Νικ Κύργιος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του φιναλίστ στο Queen’s, Φίλιπ Κραΐνοβιτς με 6-2, 6-3 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο.

Στην καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό Wimbledon, ο Νικ Κύργιος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του φιναλίστ στο Queen’s, Φίλιπ Κραϊνοβιτς με 6-2, 6-3 6-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά σε μόλις 85 λεπτά.

Ο Αυστραλός έδειξε διάθεση να παίξει τένις από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κατακτώντας τα πρώτα 3 sets έχοντας βρει break στο 2ο game. Από εκεί και πέρα κράτησε εύκολα το service του και με ένα ακόμη break έκλεισε το 1ο σκέλος της αναμέτρησης.

Το 2ο set ήταν το πιο ανταγωνιστικό μεταξύ των δύο παικτών με τον Κύργιο να χρειάζεται ένα break, αλλά και συνέπεια στο service του (σημείωσε τους περισσότερους άσους στο 2ο set), για να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα με 2-0.

Στο 3ο και τελευταίο set ήταν ακόμα πιο εκρηκτικός κατακτώντας τα τέσσερα πρώτα games (4-0), για να φτάσει σε ένα επιβλητικό κλείσιμο βρίσκοντας το 6ο break του στο παιχνίδι (6/15) φτάνοντας στην πρόκριση και θα παίξει με το νικητή του αγώνα Τσιτσιπάς - Τόμπσον.

TAGS WIMBLEDON ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ