WIMBLEDON

Wimbledon: Μπαίνει στη μάχη της διάκρισης η Σάκκαρη, πρώτη αντίπαλος η Χάιβς

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Indian Wells κόντρα στη Σινιάκοβα © 2022 MARK TERRILL / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο5) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις σήμερα (27/6) στο φετινό Wimbledon στο τελευταίο παιχνίδι στο court 2. Πρώτη αντίπαλος η Νο572 του κόσμου, Ζόι Χάιβς, από την Αυστραλία. Μετά τις 19:00 αναμένεται η έναρξη του αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη, Νο5 στον κόσμο, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Wimbledon την Δευτέρα (27/6) στο τελευταίο παιχνίδι στο court 2.

Η Ελληνίδα τενίστρια στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 19:00 (Novasports 6 και LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα σε παίκτριες από την Αυστραλία μετρώντας 6 νίκες και 6 ήττες, ωστόσο οι τρεις ήττες από αυτές ήταν απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι.

Απόλυτη ισορροπία (νίκες-ήττες) υπάρχει και στις αναμετρήσεις της κόντρα σε Αυστραλές σε Grand Slam με την Ελληνίδα τενίστρια να έχει ρεκόρ 2-2 με το πιο πρόσφατο παιχνίδι να είναι αυτό απέναντι στην Αλιά Τομλιάνοβιτς στο Roland Garros του 2020 με τη Σάκκαρη να επικρατεί 6-0, 7-5.

Πηγή: tennis24

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ