WIMBLEDON

Wimbledon: Εγκατέλειψε με κρίση άγχους η Ραντουκάνου

Η Έμμα Ραντουκάνου
Η Έμμα Ραντουκάνου @ 2021 ALASTAIR GRANT/ ASSOCIATED PRESS

Η αποκάλυψη του φετινού Wimbledon στις γυναίκες, η 18χρονη Έμιλι Ραντουκάνου, εγκατέλειψε τη διοργάνωση λόγω κρίσης άγχους.

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε το όνειρο της Έμιλι Ραντουκάνου. Η 18χρονη Βρετανίδα, εγκατέλειψε στα μέσα του 2ου set της αναμέτρησής της με την Άιλα Τομλιάνοβιτς για τον 4ο γύρο του Wimbledon και είπε πικρό αντίο στο τουρνουά της χώρας της.

Η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-4, 3-0 από την 28χρονη Αυστραλή, μέχρι που δεν αισθάνθηκε καθόλου καλά στο court, φάνηκε σαν να έπαθε κρίση άγχους, ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε γρήγορα στα αποδυτήρια, παίρνοντας ιατρικό timeout.

Η Τομλιάνοβιτς περίμενε υπομονετικά στο court για την επιστροφή της 18χρονης, όμως η Ραντουκάνου δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε για να αποσυρθεί μπροστά στο κοινό της. Σημάδι, για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν.

Η γιατρός ανακοίνωσε στην chair umpire πως η Ραντουκάνου εγκαταλείπει τον αγώνα και η Τομλιάνοβιτς πήρε την πρόκριση με πολύ άσχημο τρόπο, για τον παρθενικό Major προημιτελικό της καριέρας της. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι.

Πολύ άσχημη εξέλιξη και άδοξο φινάλε για τη νεαρή Έμα, που πέτυχε τις πρώτες τρεις νίκες της καριέρας της σε Grand Slam την προηγούμενη εβδομάδα και ξετρέλανε τους Βρετανούς με τις επιδόσεις της.

Από την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα, θα κερδίσει 163 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από το Νο338 θα βρεθεί στο Νο175.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ