WIMBLEDON

Wimbledon: Χάλεπ και Ριμπάκινα πέρασαν στα ημιτελικά

Η Σιμόνα Χάλεπ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα
Η Σιμόνα Χάλεπ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η Σιμόνα Χάλεπ (Νο18) επικράτησε 2-0 της Αμάντα Ανισίμοβα (Νο25) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει την Ελένα Ριμπάκινα (Νο23), η οποία με νίκη 2-1 πέρασε το εμπόδιο της Άιλα Τομλιάνοβιτς (Νο44).

Πιο έτοιμη από ποτέ για να κατακτήσει τον 3ο Major τίτλο της καριέρας της φαίνεται να είναι η Σιμόνα Χάλεπ (Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης) στο Λονδίνο φέτος.

Η 30χρονη Ρουμάνα, πρωταθλήτρια του Wimbledon 2019, συνέτριψε και τη Νο20 του ταμπλό, Αμάντα Ανισίμοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά Major διοργάνωσης για 9η φορά στην καριέρα της και 3η στο Championships.

Μετά από μόλις 63 λεπτά, επικράτησε της 20χρονης Αμερικανίδας με 6-2, 6-4 και πλέον στις τέσσερις του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Ελένα Ριμπάκινα (Νο23).

Η αθλήτρια από το Καζακστάν συνάντησε δυσκολίες, όμως κατάφερε με 6-4, 2-6, 3-6 να περάσει το εμπόδιο της Άιλα Τομλιάνοβιτς. Το Νο44 από την Αυστραλία κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, όμως η Ριμπάκινα έκανε την αντεπίθεση και πήρε τη νίκη σε μία ώρα και 44 λεπτά.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ