WIMBLEDON

Wimbledon: Αποκλείστηκε ο Κοκκινάκης στα προκριματικά

Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021
Ο Θανάσης Κοκκινάκης σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Κουόν Σουν Γου στον 1ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν 2021, Μελβούρνη | Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα προκριματικά του Wimbledon, χάνοντας από το νο151 της κατάταξης, Μάξιμ Κρέσι.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην πρεμιέρα των προκριματικών του Wimbledon και έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει με νίκη την προσπάθεια εισόδου του στο κυρίως ταμπλό του Championships.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, μετά από δυο κλειστά sets, έχασε από το Νο151 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάξιμ Κρέσι και είπε "αντίο" στο προκριματικό ταμπλό του 3ου Grand Slam της χρονιάς.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο 25χρονος ηττήθηκε με 7-6(5), 7-6(4) και ολοκλήρωσε τη φετινή grass court season χωρίς νίκη (0-3).

Στον 2ο γύρο του προκριματικού ταμπλό, ο Κρέσι θα αντιμετωπίσει τον Μαρκ Αντρέα Χουέσλερ, ο οποίος κέρδισε στα τρία sets τον Ρομπέρτο Σιντ Σουμπέρβι.

Πλούσια η δράση την Τρίτη στα προκριματικά του Wimbledon, με τους Μπερνάρντ Τόμικ, Ντένις Κούντλα, Νταμίρ Ντζουμχούρ, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, Έρνεστς Γκούμπις, Ρόμπιν Χάασε και Βίκτορ Τροϊτσκι, να είναι μερικοί από τους τενίστες που ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Λονδίνο.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ