WIMBLEDON

Wimbledon: Αποκλεισμός και για την Κόνταβεϊτ

Germany's Jule Niemeier returns the ball to Estonia's Anett Kontaveit during their singles tennis match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, June 29, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
H Γιουλ Νιμάιερ έκανε μία από τις εκπλήξεις του Wimbledon αφού πέταξε εκτός το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης Ανέτ Κόνταβεϊτ. 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

H Γιουλ Νιμάιερ έκανε μία από τις εκπλήξεις του Wimbledon αφού πέταξε εκτός το Νο3 της Παγκόσμιας κατάταξης Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Η 3η μέρα του Wimbledon, ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη έκπληξη στο γυναικείο ταμπλό, καθώς η Νο3 τενίστρια του κόσμου, Ανέτ Κόνταβεϊτ, έμεινε εκτός συνέχειας, γνωρίζοντας την ήττα από την εκπληκτική 22χρονη, Γιουλ Νιμάιερ (Νο97).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι στο Court 1 του All England Club, η Γερμανίδα έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Εσθονή, κερδίζοντας την με 6-4, 6-0, μέσα σε 58 λεπτά!

Η Κόνταβεϊτ δεν είχε τις απαντήσεις απέναντι στα πανίσχυρα χτυπήματα της 22χρονης, η οποία δεν έδωσε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της σημειώνοντας τέσσερα breaks συνολικά και έχοντας 80% κερδισμένων πόντων πίσω από το 1ο service της.

Αυτή ήταν μόλις η 2η νίκη της Γερμανίδας σε Grand Slam στην καριέρα της, που στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Aνχελίνα Καλίνινα και Λέσια Τσουρένκο.

Αντίθετα, η Κονταβέιτ μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε της ματς στο Tour και δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική περίοδο. Την Εσθονή, είχε πιθανή αντίπαλο στα προημιτελικά, η Μαρία Σάκκαρη.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ