ΤΕΝΙΣ

Vienna Open: Τεστ ετοιμότητας για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Στρουφ στο τουρνουά του Ντουμπάι τον Φεβρουάριο του 2020.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Στρουφ AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης (28/10, 16:30) τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ για τον 1ο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης.

Στη μάχη του Erste Bank Open της Βιέννης, ρίχνεται σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος το απόγευμα (28/10, 16:30) θα αντιμετωπίσει τον Ζαν Λενάρντ Στρουφ για τον 1ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης.

Είναι ο πρώτος αγώνας του Στέφανου μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αντιμετωπίζει και πρόβλημα τραυματισμού στο λαγονοψοϊτη, εξαιτίας του οποίου αποσύρθηκε από την Αγία Πετρούπολη.

Πριν φύγει από την Ελλάδα, ο 22χρονος πρωταθλητής μας, μίλησε για το πρόβλημα τραυματισμού και είπε ότι δεν είναι 100%, όμως προτίμησε να παίξει στο indoor τουρνουά της Αυστριακής πρωτεύουσας προκειμένου να δει σε τι κατάσταση είναι, με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για το ATP Finals (15/11).

Τσιτσιπάς και Στρουφ θα αναμετρηθούν για 5η φορά, μέσα στις δύο τελευταίες χρονιές. Ο 30χρονος Γερμανός, Νο34 στον κόσμο, είχε κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές τον Στέφανο, πριν ο Έλληνας τενίστας τον κερδίσει για δεύτερη φορά στο φετινό τουρνουά του Ντουμπάι.

Αμέσως μετά στο κεντρικό court του Wiener Stadthalle, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα χρειαστεί να βελτιωθεί σε σχέση με την αναιμική πρεμιέρα του στη Βιέννη, αντιμετωπίζοντας τον Μπόρνα Τσόριτς κόντρα στον οποίον μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες συναντήσεις τους στο court αλλά η πιο πρόσφατη ήταν το 2018 στη Σαγκάη.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον lucky loser Τζέισον Τζανγκ θα ανοίξει το πρόγραμμα της Τετάρτης στη Βιέννη (15:00GR) ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση του Γιάνικ Σίνερ με τον Κάσπερ Ρουντ (15:30GR) και ο Καναδέζικος εμφύλιος ανάμεσα στον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και τον Βάσεκ Πόσπισιλ (17:00GR).

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ