ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Βένους για Κύργιο: “Έχει την ωριμότητα 10χρονου”

Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021
Ο Νικ Κύργιος σε αγώνα του στο US OPEN κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα | 31 Αυγούστου 2021 @2021 FRANK FRANKLIN II/AP IMAGES

O Νεοζηλανδός σπεσιαλίστας στα διπλά, Μάικλ Βένους, που αντιμετώπισε τον Νικ Κύργιο στο Australian Open, μόνο καλά λόγια δεν είχε να πει για τον συνάδελφό του.

Ο Βένους με τον συμπαίκτη του Τιμ Πουτζ, ηττήθηκαν με 5-7, 6-3, 6-3 από τους Κύργιο/Κοκκινάκη σε ένα ματς που τα είχε όλα και ο Κύργιος λίγο έλειψε να αποκλειστεί με default, καθώς χτύπησε ένα παιδάκι στις εξέδρες με τη μπάλα.

Δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό που ενόχλησε τον Βένους αλλά η γενική συμπεριφορά του Κύργιου που παρακινούσε το κοινό να κάνει φασαρία για να επηρεάσει τους αντιπάλους.

“Ένιωσα ότι βρίσκομαι σε τσίρκο και όχι σε πραγματικό παιχνίδι τένις. Μεταξύ των σερβίς, παρακινούσαν το κοινό να φωνάζει. Κάθε φορά που σερβίραμε, ο κόσμος έβριζε εμάς και τις οικογένειές μας. Δεν είναι πράγματα αυτά. Αν βρισκόταν ο Κύργιος στη θέση μας, θα είχε κάνει φασαρία. Και πάλι είχε τα νεύρα του. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε όταν χτύπησε το παιδί και επειδή μετά του έδωσε μια ρακέτα, ο κόσμος είπε πόσο καλό παιδί είναι”, είπε στο 1News ο Βένους.

Ο Νεοζηλανδός συνέχισε την αναφορά του στον Κύργιο, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την ωριμότητα του 25χρονου Ελληνοαυστραλού. “Δεν έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και πιθανότατα δεν θα γίνει ποτέ. Η ωριμότητά του συγκρίνεται με ενός 10χρονου παιδιού. Στο τέλος της ημέρας είναι ένας μεγάλος μαλα**ς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ