ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: "Το Roland Garros είναι ο βασικός μου στόχος στη χωμάτινη σεζόν"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια παρουσίας σε τουρνουά της Ρώμης | 15 Μαΐου 2021
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια παρουσίας σε τουρνουά της Ρώμης | 15 Μαΐου 2021 @2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενός τουρνουά στο Βελιγράδι, ότι προετοιμάζεται σκληρά για να παρουσιαστεί έτοιμος στο Παρίσι, καθώς το Roland Garros είναι ο βασικός μου στόχος.

O Νόβακ Τζόκοβιτς στοχεύει να είναι όσο πιο έτοιμος γίνεται για το Roland Garros, όπως είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο 250άρι τουρνουά που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στο Βελιγράδι.

Ο Νο1 του κόσμου αναφέρθηκε και στον πρόωρο αποκλεισμό του στο Μόντε Κάρλο, από τον μετέπειτα φιναλίστ, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα τονίζοντας ότι δεν ήταν έτοιμος κάτι που γνώριζε πριν ξεκινήσει το τουρνουά.

Το Roland Garros είναι ο βασικός μου στόχος στη χωμάτινη σεζόν. Το μυαλό μου είναι ήδη εκεί και θα προετοιμαστώ σκληρά για να φτάσω στο Παρίσι όσο πιο έτοιμος μπορώ.”, δήλωσε ο Σέρβος.

Ο 34χρονος μίλησε και για το πρόγραμμά του πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Παρίσι, το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή του στα δύο 1000άρια σε Μαδρίτη και Ρώμη, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται μετά το τέλος του τουρνουά στο Βελιγράδι.

Στα σχέδια μου περιλαμβάνονται τα τουρνουά σε Μαδρίτη και Ρώμη. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από το πως θα νιώθω αυτή την εβδομάδα. Θα κάνω μια αποτίμηση και θα αποφασίσω οριστικά μετά από το Βελιγράδι.

Όσο για το Μόντε Κάρλο ο Τζόκοβιτς δήλωσε: “Δεν ήμουν πλήρως έτοιμος για το Μόντε Κάρλο και το ήξερα πριν ξεκινήσει το τουρνουά. Η χωμάτινη επιφάνεια απαιτεί πολύ χρόνο στο court κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και ακόμη περισσότερους αγώνες. Ελπίζω στο Βελιγράδι να παίξω περισσότερα παιχνίδια απ’ ότι στο Μονακό.

Τη Μ. Τρίτη ο Σέρβος θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο στο Serbia Open, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση των συμπατριωτών του, Λάσλο Τζέρε και Χαμάντ Μεντζέντοβιτς.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ