ATP

Τζόκοβιτς: Θα αγωνιστεί κανονικά στο Μόντε Κάρλο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο Ντουμπάι | 20 Φεβρουαρίου 2022
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο Ντουμπάι | 20 Φεβρουαρίου 2022 @2022 KAMRAN JEBREILI/AP IMAGES

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί κανονικά στο Master του Μόντε Κάρλο μετά τη χαλάρωση των μέτρων στη Γαλλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του στο Tour στο 1ο 1000άρι στη χωμάτινη σεζόν στο Μόντε Κάρλο, μετά από το φιάσκο του Indian Wells και την απόσυρσή του-τελικά-από τα δύο τουρνουά των ΗΠΑ.

Η συμμετοχή του Σέρβου επιβεβαιώθηκε μέσα και από την προσωπική του ιστοσελίδα: “Ο Νόβακ θα ξεκινήσει τη φετινή χωμάτινη περίοδο από το Μόντε Κάρλο.”

Από την πλευρά τους οι διοργανωτές με ανάρτηση στα social media τόνισαν τη χαλάρωση των μέτρων προστασίας, ενώ δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού για την είσοδο στο τουρνουά το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-17 Απριλίου

“Η χαλάρωση των μέτρων υγείας που ανακοίνωσε η γαλλική κυβέρνηση και θα ισχύσει από τις 14 Μαρτίου μας δίνει τη δυνατότητα να σας ενημερώσουμε ότι: Δεν απαιτείται κάρτα εμβολιασμού για την πρόσβαση στο Rolex Monte-Carlo Masters 2022, ενώ και η χρήση μάσκας θα συνιστάται μόνο σε ορισμένες ζώνες του τουρνουά, οι οποίες θα υποδεικνύονται εκείνη τη στιγμή. Αυτά τα μέτρα υπόκεινται σε οποιεσδήποτε αλλαγές στη νομοθεσία μέχρι τις 17 Απριλίου 2022”, ανέφερε η ανακοίνωση.

Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά ο ανεμβολίαστος, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα πάρει κανονικά μέρος στη 2η φετινή του διοργάνωση μετά από εκείνη στο Ντουμπάι.

Ο Σέρβος θα πάρει μέρος για 15η φορά στο Μόντε Κάρλο το οποίο έχει κατακτήσει 2 φορές (2013, 2015) και φέτος αναμένεται αρκετά δυνατό καθώς στη λίστα υπάρχει ήδη το όνομα του Ράφα Ναδάλ και του κάτοχου του τίτλου Στέφανου Τσιτσιπά.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ