ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Τζόκοβιτς: Στη λίστα για το ATP500 στο Ντουμπάι ο Σέρβος

Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open
Ο Τζόκοβιτς σε προπόνηση στο Australian Open AP PHOTO/MARK BAKER, FILE

Το απόγευμα της Τρίτης (25/1) έγινε γνωστή η entry list του φετινού 500αριού τουρνουά στο Ντουμπάι, με το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται στην κορυφή.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο1 τενίστας στον κόσμο, μετά από τον σάλο που προκλήθηκε στην Αυστραλία τις προηγούμενες εβδομάδες και την απέλασή του από τη χώρα, που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Australian Open, αποφάσισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την εβδομάδα 14 – 26 Φεβρουαρίου, αγωνιζόμενος στο Dubai Duty Free Tennis Championships των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Νόλε δεν έπαιξε πέρυσι στη διοργάνωση εξαιτίας της πανδημίας, ενώ το 2020 είχε κερδίσει στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά (6-3, 6-4) και είχε στεφθεί πρωταθλητής. Συνολικά μετράει ρεκόρ 41-6 στο Ντουμπάι, έχοντας κατακτήσει πέντε τρόπαια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο αρχικό καλεντάρι του Τζόκοβιτς, δεν βρισκόταν το Ντουμπάι. Είχε προγραμματίσει μετά το Australian Open, να αγωνιστεί απευθείας στο Indian Wells Masters των ΗΠΑ, το διάστημα 10 – 20 Μαρτίου. Η αλλαγή πλάνων, προφανώς προέκυψε από την αποχώρησή του από τη Μελβούρνη.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ