ATP

Τζόκοβιτς για Φέντερερ: "Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο για το τι χρειάζεται για να φτάσεις στην τελειότητα"

Τζόκοβιτς για Φέντερερ: "Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο για το τι χρειάζεται για να φτάσεις στην τελειότητα"
@2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποχαιρέτησε τα κορτ μετά από μία μεγαλειώδη καριέρα και ο κόσμος του τένις συνεχίζεται να υποκλίνεται στον "Βασιλιά", με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να κάνει λόγο για την τεράστια τιμή που έχει να γνωρίζει εντός και εκτός κορτ τον Ελβετό.

Η 15η Σεπτεμβρίου 2022 ήταν μία ημέρα στενάχωρη για τον κόσμο του τένις αφού ο Ρότζερ Φέντερερ ανακοίνωσε σε ηλικία 41 ετών την απόφασή του να αποχωρήσει από τη δράση, έχοντας κατακτήσει 20 Grand Slams και 103 τίτλους συνολικά, με τον "Βασιλιά" να συνεχίζει ακόμα και τώρα να γνωρίζει την αποθέωση από συναδέλφους, μίντια και απλό κόσμο.

Ένα μάλιστα από τα ιδιαίτερα μηνύματα που έλαβε ο Ελβετός θρύλος προήλθε από τον επίσημο λογαριασμό του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Instagram, με τον κάτοχο 21 τίτλων Grand Slam να στάζει μέλι για το τενιστικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα Ρότζερ Φέντερερ.

"Ρότζερ, είναι δύσκολο να δεις αυτή τη μέρα και να βάλεις σε λέξεις όσα μοιραστήκαμε σε αυτό το άθλημα μαζί . Πάνω από μια δεκαετία απίστευτων στιγμών και μαχών για να σκεφτεί κανείς. Η καριέρα σου έθεσε τον τόνο του τι σημαίνει να φτάσεις στην τελειότητα και να οδηγείς με τιμιότητα και ακεραιότητα.

Είναι τιμή μου που σε γνωρίζω εντός και εκτός κορτ, και για πολλά χρόνια που θα ακολουθήσουν. Ξέρω ότι αυτό το νέο κεφάλαιο επιφυλάσσει εκπληκτικά πράγματα για σένα, τη Μίρκα και τα παιδιά, όλους τους αγαπημένους σου και οι φαν σου έχουν πολλά πράγματα για τα οποία θα ανυπομονούν.

Από την οικογένειά μας στη δική σας, ευχόμαστε χαρά, υγεία και ευημερία στο μέλλον. Ανυπομονώ να γιορτάσω τα επιτεύγματά σου και να σε δω στο Λονδίνο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος ο οποίος θα πάρει μέρος στο Laver Cup την ερχόμενη εβδομάδα όπου θα αποχαιρετήσει οριστικά τα κορτ ο Ρότζερ Φέντερερ.

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ