ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Υπερήφανος για την Εθνική Davis Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράζ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλκαράζ AP PHOTO/SETH WENIG

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στο Davis Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους συμπαίκτες του στην Εθνική.

Αν και δεν αγωνίστηκε, λόγω του προβλήματος τραυματισμού στο πόδι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν δίπλα στην Εθνική ομάδα Davis Cup στο Lyttos, στην κρίσιμη αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Κρήτη και από τις κερκίδες, προσπάθησε να εμψυχώσει τους συναθλητές του, μεταξύ των οποίων και ο μικρότερος αδερφός του, Πέτρος.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί μετά τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του US Open από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας στο Davis Cup, ο Τσιτσιπάς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τους συμπαίκτες του στην Εθνική.

"Είμαι ευγνώμων για την αποφασιστικότητα και την προσπάθειά όλων στην ομάδα τα τελευταία χρόνια στο Davis Cup. Όλοι μαζί δώσατε μια ωραία μάχη και αυτό έχει αναγνωριστεί. Ενώ υπάρχει πάντα περιθώριο ανάπτυξης, είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματά σας" έγραψε στο Instagram.

Ο Στέφανος βρίσκεται ήδη στη Βοστώνη για το Laver Cup όπου είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ