ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς: Ο Στέφανος μπαίνει με προβάδισμα στη συνέχεια της μάχης τους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Barcelona Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Barcelona Open AP PHOTO/JOAN MONFORT

Οι Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς επιστρέφουν (12:00, Cosmote Sport 6) στο Center Court του Foro Italico για να ολοκληρώσουν τον προημιτελικό τους αγώνα. Προηγείται 1-0 σετ και 2-1 στο δεύτερο ο Στέφανος.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφουν το πρωί του Σαββάτου στο Center Court του Foro Italico (12:00, Cosmote Sport 6) για να ολοκληρώσουν τον προημιτελικό τους αγώνα, μετά την ταλαιπωρία της Παρασκευής λόγω των συνεχιζόμενων διακοπών από τη βροχή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προηγείται με σετ και με break του Νο1 του ταμπλό (6-4, 2-1), παίζοντας καλύτερα από τον Τζόκοβιτς και με περισσότερο καθαρό μυαλό, με δεδομένο τις δύσκολες συνθήκες.

Όπως γνωρίζουμε και από προηγούμενες αντίστοιχες περιπτώσεις, ουσιαστικά πρόκειται για έναν νέο αγώνα καθώς το μομέντουμ και η ψυχολογική κατάσταση έχουν παραμορφωθεί ολοκληρωτικά. Ο Στέφανος έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω σκορ, όμως θα χρειαστεί να παραμείνει απόλυτα συγκεντρωμένος από την επανεκκίνηση του ματς για να μπορέσει να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Internazionali BNL d'Italia.

Ο νικητής θα επιστρέψει το απόγευμα του Σαββάτου στο court για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρούμπλεφ-Σονέγκο που θα παίξουν επίσης το πρωί για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στους "4".

Πιο τυχεροί οι Ράφαελ Ναδάλ και Ρέιλι Όπελκα που κατάφεραν να ολοκληρώσουν τους προημιτελικούς τους τη βροχερή Παρασκευή και θα τεθούν αντιμέτωποι για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης (15:00).

Πρόκειται για την πρώτη τους συνάντηση στο tour και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει ο Ναδάλ το τρομακτικό σερβίς του Αμερικανού που έχει ήδη βγάλει 77 άσους στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια του στο τουρνουά, χωρίς να έχει χάσει σετ και break στο σερβίς του.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ