AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Το μεσημέρι της Παρασκευής αναμένεται να διεξαχθεί ο ημιτελικός του στο Australian Open

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Benoit Paire of France during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 22, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Benoit Paire of France during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 22, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) AP

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα των ημιτελικών του Australian Open με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμένεται να μπει στη μάχη του το μεσημέρι της Παρασκευής (28/01).

Το γυναικείο ταμπλό, ως είθισται, θα ανοίξει το πρόγραμμα των ημιτελικών στο φινάλε του φετινού Australian Open.

Άσλεϊ Μπάρτι και Μάντισον Κις θα αγωνιστούν την Πέμπτη (27/1) σε μια αναμέτρηση που θα δώσει το 1ο εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου (29/1) και αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν από τις 10:30.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το παιχνίδι της Ντάνιελ Κόλινς με την Ίγκα Σφιόντεκ, όπου θα συμπληρωθεί το ζευγάρι για το μεγάλο τελικό στις γυναίκες.

Αντίστοιχα την Παρασκευή (28/1) θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί των ανδρών με τον Ράφα Ναδάλ και Ματέο Μπερετίνι να μπαίνουν πρώτοι στο court της Rod Laver Arena, περίπου στις 10:30, ενώ αμέσως μετά ο Στέφανος Τσιτσιπά θα διεκδικήσει την πρόκριση στον 2ο τελικό Grand Slam της καριέρας του αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Να θυμίζουμε ότι την Πέμπτη τα ξημερώματα (περίπου στις 05:00) θα ξεκινήσει και ο προημιτελικός της Μιχαέλας Λάκη στην κατηγορία junior με την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια να αντιμετωπίζει την 16χρονη Αμερικανίδα, Λιβ Χόβντι για μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ