ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Στο δρόμο του Έλληνα τενίστα στο Monte Carlo Masters ο Καράτσεφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την μπάλα κόντρα στο Σονέγο για το Miami Open.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει την μπάλα κόντρα στο Σονέγο © 2021 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Η μεγάλη αποκάλυψη του φετινού τουρ, Ασλάν Καράτσεφ, θα είναι ο πρώτος φετινός αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη χωμάτινη σεζόν.

Ο 27χρονος Ρώσος, Ασλάν Καράτσεφ, συνεχίζει να δείχνει, και στη χωμάτινη επιφάνεια, ότι ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο του παγκόσμιου τένις πετυχαίνοντας την 14η φετινή του νίκη στο τουρ. Όλα αυτά μετά την απόλυτα ελεγχόμενη επικράτησή του επί του Λορέντσο Μουσέτι με 6-3, 6-4 που τον στέλνει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά,

Το ματς διεκόπη στα μέσα του πρώτου σετ για περίπου πέντε ώρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης που επηρέασε την δεύτερη μέρα αγώνων στο βασικό ταμπλό.

Ο Καράτσεφ ήταν ο κυρίαρχος του ματς και στις δύο... εκδοχές του καθώς προηγούνταν με break στο 4-3 του πρώτου σετ πριν τη διακοπή και μπήκε ακόμα καλύτερος όταν οι τενίστες επανήλθαν στο κορτ παίρνοντας το σετ στο 6-3.

Ο Μουσέτι έκανε πάρα πολλά λάθη σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο δεύτερο σετ όπου διαρκώς κυνηγούσε τον Καράτσεφ, έμεινε με break πίσω και δεν επέστρεψε ποτέ.

Περιττό να σας αναφέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι το ματς για τον Τσιτσιπά, στην πρώτη του αναμέτρηση κόντρα στον Καράτσεφ, έναν τενίστα που έχει φέτος το εντυπωσιακό 14-3.

Μεγάλη νίκη κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ πέτυχε ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 6-4, 7-6(3), υποχρέωσε τον Αυστραλό στην τέταρτη σερί ήττα του στο τουρ ενώ θα παίξει στη συνέχεια με τον 8-Ματέο Μπερετίνι.

MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ