ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς στην ΕΡΤ: "Υπερήφανος για τον τρόπο που έπαιξα και τα κατάφερα"

O Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Roland Garros (11 Ιουνίου 2021)
O Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ για τα ημιτελικά του Roland Garros (11 Ιουνίου 2021) @2021 MICHEL EULER/ASSOCIATION IMAGES

Ο Στέφανος Τσίτσιπας δήλωσε υπερήφανος για τον αγώνα που έκανε απέναντι στον Ζβέρεφ και την πρόκρισή του στον τελικό του Roland Garros, τονίζοντας πως είναι τρομερά τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν το μυαλό του αυτές τις στιγμές.

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον τρομερό αγώνα που έδωσε με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και του χάρισε την πρόκριση στον τελικό του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή, μου ήρθε λίγο ένα flash back απ'όπου ξεκίνησα, στα γήπεδα της Γλυφάδας παίζοντας στο χώμα με έναν προπονητή που είχε μεγάλο πάθος και αγάπαγε το άθλημα.

Οι μόνες σκέψεις που έχω είναι τα παιδικά μου χρόνια όπου ονειρευόμουν να βρεθώ στο Roland Garros και να είμαι στη θέση που βρίσκομαι τώρα.

Είναι ένα όνειρο, υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου τις οποίες θα θυμάμαι σχετικά καλά αλλά η συγκεκριμένη ξεφεύγει πάρα πολύ και νομίζω ότι φέρνει τρομερά συναισθήματα.

Στον αγώνα υπήρχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα από την πλευρά μου, έπαιζα βέβαια απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν τα παρατάει ποτέ και δεν περίμενα ότι θα τα παρατήσει.

Ήξερα ότι θα έχω δύσκολο έργο παρότι βρέθηκα πάνω στο σκορ με 2-0.

Είμαι πολύ υπερήφανος για τον τρόπο που κατάφερα και έμεινα ψύχραιμος στα σημαντικά σημεία, δεν πανικοβλήθηκα, κατάφερα και πήρα αυτές τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν και έπαιξα πολύ γενναία και θαρραλέα", τόνισε ο εξουθενωμένος και αρκετά συγκινημένος Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος σε ερώτηση για το αν θα κάτσει να παρακολουθήσει τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ Ναδάλ και Τζόκοβιτς απάντησε "Φυσικά".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ