ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς στην ΕΡΤ: "Με αξιολογώ κοντά στο 10, στοχεύω ψηλά"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros PHOTO CREDITS: AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε στην συγκέντρωση και στο ότι έμεινε πιστός στο πλάνο του καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Μεντβέντεφ ενώ εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για την παρουσία του για μία ακόμα φορά στους "4" ενός Grand Slam.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε απέναντι στο Νο 2 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ, που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει πανάξια το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros, εμφανίστηκε με δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Με αξιολογώ κοντά στο 10, έπαιξα καλά, κάποιες στιγμές η προσοχή μου δεν ήταν εκεί πέρα και θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα αλλά θα αξιολογούσα τον αγώνα σχετικά υψηλού επιπέδου από μεριάς μου.

Έδειξα το χαρακτήρα που θέλω να δείχνω μέσα στο γήπεδο, χωρίς παράπονα ή τίποτα τέτοιο, ήμουν εξαιρετικός σε αυτό το κομμάτι του αγώνα. Έμεινα συγκεντρωμένος, έμεινα πιστός σε ότι μπορώ να κάνω κάτι σήμερα και στο τέλος επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειές μου", τόνισε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, και πρόσθεσε:

"Αν δεν είχα κάνει κάποια τάι μπρέικ θα μπορούσε να πάει διαφορετικά ο αγώνας αλλά έδειξα ψυχραιμία και είχα τρόπους συγκέντρωσης που εφάρμοσα καταπληκτικά παρόλα που υπήρχαν σημεία στα οποία άρχισε να βρίσκει τον έλεγχο ο αντίπαλός μου.

Ήμουν σε πολύ καλή φάση ψυχολογικά παρότι βρισκόμουν κάτω στο σκορ. Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό ότι στο τάι μπρέικ έμεινα αφοσιωμένος στη δουλειά μου και δεν άρχισα να σκέφτομαι άλλα πράγματα.

Θα προσπαθήσω αύριο να γυρίσω στο γήπεδο μετά την αποθεραπεία και να δουλέψω κάποια πράγματα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για άλλη μία φορά στα ημιτελικά. Στοχεύω ψηλά".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ